Mossinger – la hjertet slå for MFK!

Mossinger – la hjertet slå for MFK!

«Når sola har gått ned bak øya et sted og jeg har tørka tårer etter alle slag.
Da sparker jeg i grusen og knytter nevene for i morra, ja i morra hvilken dag.
Da er hele Melløs stadion blitt vårt lykkeland og dommer`n er rettferdig og ingen annen møkkamann. De gule og de svarte, veit hvor målet står, og gjestene er grinete og reiser seg og går.
La hjertet slå, slå, slå for MFK. Vi går på, på, på for MFK. Vi skal vinne tilbake tronen nå
.

Slik lyder supportersangen fra Torgeir og kjendisene. Vi må la våre hjerter slå for MFK! Vi trenger en kultur og identitetsbærende fotballag i Moss kommune. Moss har vært det før, og kan bli det igjen! Vi må skape en kultur og en atmosfære på Melløs, og rundt klubben som løfter spillerne og laget!

Kællane på banen vil ikke klare dette på egenhånd! De trenger at mossinger, kråkevingen, ja at hele Melløs stadion blir vårt lykkeland! Vi må løfte laget på og utenfor banen! Mossekællane trenger oss mer enn noen gang før!

Skal vi vinne tilbake tronen nå, må vi starte med å tro på oss selv! Det har vært en røff start på sesongen! Men vi må ikke la den gode optimismen før sesongstart forsvinne! Nå, mer enn noen gang før må vi mobilisere og samle oss! Vi må møte opp og løfte laget! Vi må gi kællane troen på seg selv!

Vi må synge høyere enn noen gang før og vise oss fra våre beste sider! Vår optimisme, glede og entusiasme vil smitte over på kællane! Det er et enormt potensial i dette laget! Men det handler om å tro på det potensialet, og at det potensialet må løftes opp og frem! Som supportere kan vi bidra til det! Ved å løfte våre stemmer, synge våre sanger og rope våre kamprop! Da vil kællane på banen gi alt- gi blod, svette og tårer! Og det er alt vi kan be om!

Jeg har mange gode minner fra Melløs! Som ballgutt, som spiller gjennom mange år på guttelaget, og som ivrige supporter! Men jeg ønsker å skape mange nye minner! Sammen med kællane har vi muligheten til å gjøre denne sesongen historisk!

La hjertet slå, slå, slå for MFK. Vi går på, på, på for MFK. Vi skal vinne tilbake tronen nå. Bli med og løfte laget nå!

Shakeel Rehman
Mossekæll