Tirsdag kom det frem at Andreas Wasenius gikk usikker fremtid i møte på Melløs. Da Danny Rojas måtte forlate banen mot Senja etter en utvisning var det Andreas Wasenius som steppet opp for Moss Fotballklubb.

Foto: mossfk.no

Det har vært en litt anderledes opptakt til kampen mot Senja hvor din fremtid i klubben har blitt spekulert i. Hvordan har de siste dagene vært?
– For å være ærlig så har de siste dagene ikke vært noe særlig annerledes en til vanlig. Når vi har kamper hver tredje dag er det der fokuset ligger.

Mot Fløya ble du kastet inn i det tolv minutter før slutt etter at Danny Rojas måtte forlate banen med rødt kort. Hvordan forbereder en på en slik situasjon? Det er alltid en sjanse for at slike situasjoner skjer i fotball.
– Det er vanskelig å gjøre noe der og da, så man må rett og slett stole på seg selv og den erfaringen man har fra før. Det viktigste var å sikre det første frisparket så visste jeg at jeg ville ta til meg kampen relativt fort etter det.

Hvilke tanker går igjennom huet på deg i det du løper mot mål og du vet at motstander har frispark på 16 meter rett foran mål?
– Redd ballen!

Du ble matchavgjørende med redningen på frisparket da du kom inn og hadde en strålende redning like før slutt. Er det en Andreas Wasenius som har tenkt til å bevise du skal være i planene til MFK?
– Selvfølgelig er det, det! Det er Moss Fotbalkkubb som er fokuset mitt. Hvordan jeg kan bevise mine kvaliteter, men også hvordan vi kan utvikle oss som lag under ny trener.

Poengdeling var to poeng tapt vil mange si. Hvordan har dere tenkt til å ta årets første 3 poenger mot Fløya?
– Vi så imot Senja at vi fikk til mer av det offensive spillet vi har trent på og at vi kan score mål. Mot Fløya er nøkkelen å omsette disse.

Får vi se en Andreas Wasenius som skal ta opp kampen om keeperplassen fremover?
– Det er alltid målet!

La hjerte slå!

Foto: Christian Thuesen

Andreas Wasenius er klar for kjempe om keeperplassen i MFK.