– Vi kommer med lave skuldre

Forrige helg var Stian Andersen tilbake fra start da Moss Fotballklubb knuste Fløy hjemme forrige uke. Nå er midtstopperen fra Larvik klar for å ta Arendal.

Foto: mossfk.no

Etter noen kamper hvor du startet på benken var det tilbake fra Start mot Fløy sist helg. Hvor deilig var det å endelig starte en kamp igjen?
– Så klart utrolig deilig! Veldig gøy å få bidra fra start i en viktig kamp hvor vi vinner og holder nullen.

Vi fikk se et helt annet MFK-lag hjemme mot Fløy enn hva som var i Horten. Hva snakket dere om inn mot Fløy-kampen?
– Vi snakket om at vi må nullstille og lære av den kampen. Svake prestasjoner kan skje av og til. Dermed er det viktig å ikke grave seg ned og heller fokusere på å vinne neste kamp.

Ut ifra treningene kan det se ut som at det har vært en fin stemning inn mot helgas toppkamp. Hvordan har treningsuka vært, Stian Andersen?
– Treningsuka har vært veldig bra! Det er en fokusert og hardtarbeidende gjeng som kommer på trening hver dag og yter sitt aller beste.

I hjemmekampen mot Arendal havnet vi under veldig tidlig. Arendal virker som et lag som kjører tøft innledningsvis. Hvordan skal vi angripe Arendal?
– Arendal er godt lag, men det er ingen tvil om at de har svakheter. Disse skal vi utnytte. Vi fokuserer mest på oss selv, og vi har stor tro på at vi vil straffe dem med vårt spill.

Det er ventet en god del mennesker i Arendal. Hvorfor vinner vi på lørdag?
– Vi vinner fordi vi er et bedre lag enn Arendal. I tillegg har Arendal masse press på seg, og det vet jeg de kjenner på. Vi kommer med lave skuldre og skal gi alt for å vinne kampen!

Støtten dere har fått til kan det ikke være mange andre lag i avdelingen som kan måle seg med. Til og med noen i OBOS-ligaen. Vil du si at det støtten fra tribunen kan være med å vippe kamper i vår favør?
– Absolutt! Dere er vår 12. mann, og da er det lettere å vinne fotballkamper. Vi snakker mye om hvor gode dere er, og det setter vi stor pris på!

Har du fått noe selvskutt av jaktmannen Vetle Hellestø eller er det bare bomskudd fra han?
– Vetle har gode skudd på banen, men jeg er ganske sikker på at han er bedre til å skyte i skogen. Jeg har fått servert en del, og hjort er favoritten!

Det blir en spennende høst uansett utfall i Arendal. Hvorfor skal folk ta turen på Melløs utover høsten?
– Folk bør ta turen på Melløs utover høsten fordi vi er i ferd med å oppnå noe utrolig stort sammen! Det kan bli en sesong som aldri kommer til å bli glemt, og da gjelder det å ikke gå glipp av det.

Foto: Christian Thuesen