– Vi kjemper om opprykk, kom på Melløs!

Aksel Baran Potur ønsker å se deg på Melløs i dag når Moss Fotballklubb tar i mot Odd 2. Han kan love en gjeng kællær som skal løpe til krampa tar dem utover høsten.

Foto: mossfk.no

Etter sommerferien er det ikke til å stikke under en stol at det har variert i spillet. Hva har årsaken til dette vært tror du?
– Tror egentlig ikke det er en spesiell grunn. Det er en lang sesong og noen ganger er det vanlig at prestasjonene kan variere. Det er bare å jobbe steinhardt videre på treningsfeltet noe som vi allerede gjør alle mann alle.

I de siste kampene har du startet på benken. Er du inne i laget igjen når vi sparker i gang i dag?
– Dessverre starter jeg ikke, men er klar til å bidra sterkt når jeg kommer innpå.

I Arendal var det mange som var langt nede. Både på tribunen og på banen. Hvordan har de de to siste ukene vært etter tapet i Arendal?
– De to siste ukene har vært veldig bra. Vi har trent veldig godt. Det var også fint med litt fri forrige uke hvor vi kunne slappe av både hoder og bein.

En scoring i cupen og en scoring i serien. Får vi flere scoringer fra deg utover høsten?
– Ja, det får dere!

Søndag er det Odd 2 som står på motsatt banehalvdel. En vet helt aldri hva disse lagene kommer med. Hva vet vi om Odd 2?
– Det vi vet er at de har veldig gode ballspillere, men at de etterlater seg mye rom lenger bak i banen. Er viktig at vi klarer å utnytte dette, men at vi også er kompakte i lagdelene slik at de ikke får spilt mellom oss.

Når vi er inne på 2. lag. For to uker siden scoret du to ganger da Råde ble slått 4-1 i Amedialigaen. Hvordan vil du oppsummere den kampen?
– Jeg synes vi spiller en veldig bra kamp! Vi er veldig gode med ballen i laget og skaper masse sjanser på dem. Det var samtidig mye energi og vilje fra alle på laget. Eneste negative var at vi slapp inn et veldig enkelt mål tidlig i 1. omgang.

Hva kan vi forvente av MFK utover høsten? Blir det full gass til krampa tar dere?
– Dere kan forvente et lag som skal gjøre absolutt alt de kan for å bevare den posisjonen de er i. Så ja, det blir full gass til krampa tar oss.

Hvorfor skal folk ta turen på Melløs mot Odd 2?
– Folk skal ta turen til Melløs fordi det er et MFK-lag som kjemper om opprykk og som skal gi alt for å vinne i dag. Vi trenger all den støtten vi kan få! Vi sees der!

Foto: Christian Thuesen