MFK-veggen – Kråkevingen er med!


Har du fått med deg MFK-veggen?

MFK-veggen er et tiltak for alle som vil være med. Være med på et felleskap for å være med på å sikre Moss FKs fremtid. I Norge som resten av verden er det tøffe tider og mange har mistet mye av sitt inntekts grunnlag. Dette gjelder også fotballen. Vi har sett flere klubber i Norge gjøre tiltak for å få inn penger. Det som vi registrer rundt om i det ganske land er at folk vil bidra.

Vi er veldig glade for at Moss FK har satt i gang kampanjen #MFKveggen. På få dager har over 100 personer kjøpt sin plass på veggen. Du har nå mulighet til å gjøre det samme!

Kjøp en plass deg selv, kona, ungene, kjæledyrene, bilen og ja, svigers! Merk i kommentarfeltet på Vipps hvilke navn som skal opp dersom du kjøper flere plasser.

Alle som bidrar, får sitt navn på veggen på utsiden av klubbhuset, ved siden av inngangsdøren. Der vil navnene som støttet klubben i et utfordrende år, stå til evig tid.

Vi ser lyst på fremtiden. Dette er #MittMFK

Kråkevingen har kjøpt sin plass på MFK-veggen sammen med blant andre Sprint-Jeløy, Rene Elshaug, Henrik Stokkebø og Thomas Myhre.

Hvem utfordrer du?

Mer info i linken:
https://mossfk.no/post/4881

#MFKveggen
#MittMFK