Vi hyller våre egne – Takk for innsatsen i 2020

Årets siste seriekamp er over. Vi har akkurat avsluttet en veldig spesiell sesong som har gitt oss mange nedturer og knapt en håndfull med oppturer.

Som følge av pandemien som herjer i verden har dette også påvirket oss her i Moss. Det har blitt lagt ned utallige dugnadstimer på Melløs før hver eneste hjemmekamp og vil vi gjerne gi en liten hyllest til Monica Olsen og Jan Erik Syverud.

Som nevnt over har det blitt lagt igjen mange timer før og etter kamp på Melløs i år fra disse to. Moss Fotballklubb ved Klaus Hansen utfordret oss til å pynte Melløs til hver kamp i forkant av sesongen, som en følge av restriksjonene om maks 200 tilskuere er tillat. Alt fra oppmerking av plasser på ståtribunen med god avstand til de rundt, håndteringen av våre billetter, tette innsyn og til nevnte pynte Melløs til hver eneste hjemmekamp.

Før første hjemmekamp ble det lagt ut et bilde i sosiale medier av et pyntet Melløs. “Melløs is ready for homecoming!”. Pyntet med kjærlighet. Dette er vårt hjem. Det skulle synes!

Tilslutt vi rekke en takk til andre øvrige som også har bidratt i år Hjælmen, Lasse Dahl, Bergmann, Marius Mini-Hjælm Nilsbakken, Alexsander Andersen og Christian Thuesen. Dere er supre!

Nå er det viktig at vi løfter blikket. Ja, vi elsker Moss!

Takk for innsatsen og vel blåst.