Før kampen: Moss FK – Fløya IF

Plassering i 2019: 1. plass Norsk Tipping-ligaen Avd. 6
Trener: Mikael Raimo Johnsen
Hjemmebane: Fløya Arena

Nytt bekjentskap!

Lørdag tar vi imot Fløya til det som blir årets siste seriekamp for “Kællane”. Fløya somklubb hadde et vanvittig 2019 med at de 3 øverste lagene i klubben: Herrer A-lag (fra 3 til 2. div) og 2-laget (fra 4 til 3-div) vant sine respektive divisjoner og kvinnenevant 1. divisjon, men tapte senere kvaliken.

Det som skulle stå som jubelår i klubben ble dessverreetkaosår.Istedenfor optimisme har det vært intriger, trener-exit og spillerflukt. For å kunne stille lag satte styret i klubben krav at det skulle samles inn 800 000 kr på en uke. Dette kunne de selvsagt ikke gå og med ca. 100 000 innble konsekvensen at Fløya 2 trakk laget etter blant annet styret og krevde at det ikke skulle spilles futsal om vinteren.

Men det ender ikke der. Trenerne Roger Lange og Stein Berg Johansen fikk ikke fortsette og laget ble tatt over av Fløya 2s trener Thorleif Braathen som trakk seg kort tid etter. Naturlig nok har svært mange spillere takket for seg på Fløya A-lag. I tillegg til interne intriger om at damelaget prioriteres er dagens Fløya litt trist å se på utenfra. En kan ikke unngå synes litt synd på en klubb som er på tidenes flyt og alt går ad undas (Vi har også opplevd dette). Vi ønsker dere lykke til videre og håper dere finner ut av ting.

Visste du?
Fløya er ikke bare en fotballklubb. Idrettsforeningen driver og med bueskyting.