Før kampen: Vålerenga 2 – Moss FK

Plassering i 2019: 1. plass Norsk Tipping-ligaen avd 1
Trener: Tommy Berntsen
Hjemmebane: Intility Arena

Siste møter mot Moss:
2020 (Tren.) 1-2 B
2014(2 div) 1-2B
2013 (2 div) 0-1 H

Mandag tar kællane turen til Intility Arena i Oslo. En kan ikke unngå bli imponert over talentutviklingen i VIF. Et svært ungt VIF-2 rykket opp forrige sesong med god margin og i flere kamper i årets sesong har de bitt imponerende fra seg. Flere av spillernefra opprykkethar blitt lånt ut til klubber i OBOS-ligaen eller er på god vei inn på VIFsitt a-lag. Problemet med denne motstanderen er at en aldri vet helt hva som møter en.

Det skal nevnes at VIF A-lag (i storform) møter Bodø-Glimt borte dagen før som kommer rett fra møtet med AC Milan. Med litt tur møter vi et ungt VIF2-lag. Her erdet verdt å merke seg Vega(Sandefjord)og Nouri
(Ham-Kam) har forlatt klubben nylig og svekker 2. laget.

I mål har VIF 2østfoldingen Kjetil Haug. En svært solidsisteskanse på dette nivået med bakgrunn fra blant annet Manchester City akademiet. I forsvaret har vi Brage Skaret som også er en del av Astallentil VIF. Av de kampene redaksjonen har sett med VIF 2 blir vi svært overasket om ikke Skaret spiller på minst ett nivå høyere neste år. Oskar Opsahl er ogsåen type som er spennende i forsvaret.

Midtbanen har vært mye utskiftninger med a-lag spilleresom Thiago Holm, men det er noen spennende spillere i Riisnæs (sønn til Dag) ogMelchior blant annet.

Angrepet har vært et usikkert kort hos VIF2. Mye unge talenter som mulig trenger mer tid på dette nivået, men Lukas Håll er årets toppscorer og hold øyene oppe for Seedy Jatta med aldersbestemte landskamper.

Vi sier tvitviog håper dette er kampen kælla reiser seg!