Storseier for rekruttene – Sprint og Råde vant igjen

Rekruttlaget satte inn nådestøtet etter pause mot Borgen, Sprint-Jeløy med nok en solid seier og Råde klarer rett og slett ikke stoppe og score mål.

Satt inn nådestøtet etter pause

Etter en ufrivillige pause forrige uke grunnet covid-19 smitte i Moss Fotballklubb var det duket for kampet for rekruttene hjemme på kunstgresset på Melløs. Motstander var Borgen.

Det var rekruttene som styrte kampen fra start til slutt. Gjestene fra Sarpsborg skapte lite, men det lille som kom mot vertenes mål ble ryddet unna Nicklas Lagesen. Hvorfor er ikke du i USA egentlig?

Scoringene skulle la vente på seg til 2. omgang. Først var det Sebastian Andresen som stanget inn 1-0 etter et hjørnespark, før Uno Pedersen gjorde det samme like etter. Begge hjørnesparkene ble servert av Leonard Getz.

Angriperen Sander Leonard Martinsen-Wold var fremme på en retur like før timen var spilt før han scoret sitt andre mål for dagen etter lekkert angrep, assistert av Leonard Getz.

Casper Hjerpseth avsluttent scoringshowet på Melløs med en fin scoring rett før slutt. Borgens trøstemål ble scoret av kapteinen Eldvedin Grozdanci.

Foto: Christian Thuesen

Casper Hjerpseth spilte en god for rekruttene på valgdagen.

Sprint-Jeløy vant i Rakkestad

Det var ikke bare Moss Fotballklubb som fikk ufrivillig spillefri forrige uke. Uka har de brukt godt. Sprint-gutta har lagt ned en solid innsats inn mot helgens kronekamp på Jeløya med Aleksander Braun Andresen, Alban Ramadani, Thomas Måleng og Henrik Stokkebø i spissen.

Sistnevne slapp også nyheten denne helgen om en kommende familieforøkelse på Facebook. Vi gratulerer så mye, og gleder oss til et nytt medlem i Kråkevingen når den tid kommer.

Laget fra øya dro fredag kveld til grisebøndene i Rakkestad. De tidligere MFK-spillerne Ervin Kozica og Thomas Måleng sørget for en 0-2 ledelsen til pause.

Etter hvilen nettet Alban Ramadani, Marcrus Moberg, Aleksander Braun Andresen og Tim Reinback, hvor da sluttresultatet tilslutt ble 0-6.

Neste helg er det klart for kronekamp på Bellevue. Gratis inngang med mye moro for store og små. Vi anbefaler alle som ikke skal til Eidsvoll om å ta seg en tur på Bellevue førstkommende lørdag for litt deilig lokalfotball.

Foto: Sprint-Jeløy
Råde avgjorde tidlig

Det blir nesten alltid mye mål når Råde spiller. Kampen på lørdag var intet unntak. Håvard Dalseth scoret kampens første mål før Chinonso Agu økte ledelsen. Dalseth scoret like godt to mål etter dette. Dermed kunne Råde gå til pause på stillingen 4-0.

Dalseth var ikke ferdig for dagen. Spissen økte til 5-0 rett etter pause før Mathias Dahl scoret et og Rino Falk Larsen la på til både 7-0 og 8-1.

Tistedalens trøstemål ble scoret av Patrick Lutumba.

Foto: Råde IL
Øvrige resultater

Ås – Kråkerøy 2 3-2
Lisleby – Kvik Halden 2 3-2
Drøbak-Frogn – Østsiden 1-2
Selbak – Saprsborg FK 1-1

*Mikkel Aarstrand scoret for DFI, Christain Sukke spilte hele kampen for Østsiden og Andreas Elvestad spilte hele kampen for SFK.

Neste runde

Fredag 17/9 kl 19.00
Ås – Råde, Ås stadion

Lørdag 18/9 – 15.00
Sprint-Jeløy – Lisleby
Bellevue

Mandag 20/9 – 17.30
Østsiden – Moss 2
Østsiden idrettsplass