Sjette strake på Melløs

Kampen mot Tromsdalen skulle egentlig vært årets kronekamp i starten av september, men grunnet covid-19 smitte i Moss Fotballklubb ble kampen utsatt til onsdag 27. oktober.

Innledningsvis var det gjestene fra fastlandet i Tromsø som tok initiativet fra start, men det var våre Kællær som skulle score først.

Stian Andersen med draktnummer 4 på ryggen slo et fantastisk innlegg der kantspilleren Bam Carlos hoppet høyest å headet inn 1-0 på Melløs via stolpen. Dette var kantspillerens første scoring i hans første start etter overgangen fra Hødd tidligere i sommer.

Både Noah Alexandersson og Aksel Potur hadde sine sjanser til å øke hjemmelagets ledelse før pause dog uten hell.

Etter pause var det midtstopper Momodou «Mo» Lion Njie som økte ledelsen til 2-0 etter et frispark fra Aksel Potur. «Mo» fikk en enkel jobb da gjestenes sisteskanse feilberegnet i feltet. Dermed gikk headingen til Njie i en fin bue over keeper og i det tomme målet.

Vår svenske venn Noah Alexandersson hadde brent et par store sjanser før pause. Etter 66 minutter fikk han sin scoring. Svensken fikk avslutte fra drøyt 16 meter. Via gjestenes keeper økte Alexandersson hjemmelagets ledelse til 3-0.

På overtid danset Walid Idrissi rundt med Tromsdalens forsvarere og kunne fastsette sluttresultatet til 4-0 på lekkert vis. Dermed går Walid Idrissi opp til 9 mål etter overgangen fra Strømmen tidligere i sommer. Delt 1. plass på toppscorerlisten i Moss Fotballklubb.

Thomas Klemetsen Jakobsen som fikk hvile i dagens kamp står også med 9 mål mens langtidsskadde Sebastian Pedersen står med 7 mål.

Med dagens 4-0 seier går Moss Fotballklubb forbi Bærum på tabellen til en 9. plass og på bedre målforskjell og like mange kamper spilt. Gledelig var det å se Christoffer Guttulsrød tilbake fra skade etter 6 måneder på sidelinja.

Bam Carlos fikk en sjelden sjanse fra start. Kantspilleren takket for tilliten med scoring.