Dobbel Norgesmester på nett

Dobbel Norgesmester på nett

Visste dere at Moss Fotballklubb sin offisielle nettside mossfk.no var på topp 4 med imponerende to førsteplasser under WEB-NM i perioden 2005 – 2012.

Følgende plasseringer i kåringen under WEB-NM:

2012 – 4. plass
2011 – 4. plass
2010 – 4. plass
2009 – 3. plass
2008 – 1. plass
2007 – 3. plass
2006 – 1. plass
2005 – 2. plass

Alvin Holm (50) har bidratt stort til at mossfk.no har ligget på topp blant klubbsidene i Norge, etter 2005 har hjemmesiden til Moss Fotballklubb vært på høyeste nivå i Norge og aldri vært dårligere enn nummer 4. Kun slått av storklubbene Rosenborg, Viking og Brann, dette er en stor bragd.

Vi har vært et godt innarbeidet team som alle har bidratt stort på frivillig basis med nettsiden, men jeg har også i større perioder vært helt alene med oppdateringer, skrive artikler og ta bilder. Jeg har ikke tall på hvor mange tusen bilder jeg har tatt i løpet av alle disse årene fra 2005 og frem til 2017/2018 sesongen, sier Alvin.

Dette har krevd utrolig mye tid til å planlegge saker, intervjuer og hvilke fotballkamper jeg skal dekke. Mye reising til forskjellige arenaer har det også vært i løpet av disse årene, men heldigvis så ble det bedre og bedre publiseringsløsninger etter hvert som årene gikk. Noe som gjorde det mye enklere og ikke minst raskere med å få ut det jeg ville på nettsiden og på sosiale medier, det var som dag og natt på hvordan denne elektroniske og digitale verden åpnet seg opp.

Jeg fikk gleden av å komme nært innpå samtlige fotballspillere og trenere i løpet av disse årene, vi ble godt kjent i et fantastisk godt miljø blant fotballglade mennesker i klubben.

I tillegg til å være en aktiv journalist, fotograf, så har jeg også vært vakt, funksjonær, sekretær, sjåfør, materialforvalter, renholder og en hobbykokk som ordnet mat på det gamle klubbhuset.

De siste fire årene har jeg valgt å prioritere utdannelse og skoleløp, men er nå ferdig med selve skolen og er i full gang i disse tider som helsefagarbeider-lærling i Moss kommune. Der selve fagprøven skal gjennomføres i løpet av sommeren 2022, for å få fagbrevet som helsefagarbeider.

Men jeg følger så klart veldig godt med Moss Fotballklubb, men mest via nett og sosiale medier. Har sett det fleste kampene på moss.avis.no

Må si meg mektig imponert og vanvittig glad for den viktige oppturen Myhre og co har hatt i det siste, med fire strake hjemmeseiere på rappen. Og det gleder meg stort at plassen i PostNord-ligaen nå er sikret, men det var det jo allerede når det var kun 4 runder igjen.

Nå går vi for seier og 3 poeng i de siste serierundene også, husk at «kråkene flyr høyest over alt» til og med over grensebyen Halden der «kællane» skal revansjere seg mot Kvik Halden på lørdag.

Kra kra… heia Moss FK …. Østfolds stolthet

Alvin Holm