Shaun Constable har fått ny jobb

Foto: Christian Thuesen

I slutten av september var det slutt for Shaun Constable som hovedtrener i Moss Fotballklubb. Nå har engelskmannen fått seg ny jobb, og skal erstatte en tidligere kjent norsk fotballspiller.

Tiden i Moss Fotballklubb ble ingen stor suksess for Constable, men kan skimte med en fin seier over Fredrikstad 3-1 i cupen hjemme på Melløs. På 21 kamper totalt i serie- og cupspill ble det tilslutt 6 seiere, 5 uavgjort og 10 tap under Constables ledelse.

I dag ble det klart at Shaun Constable skal lede Flint Tønsberg i 2022.

– Vi er glade for å kunne ønske Shaun velkommen til Flint, forteller styreleder i hovedforeningen, Kjell Chr. Andersen. Shaun har en solid CV og mye erfaring, både som hovedtrener og ikke minst spillerutvikler. Dette er noe vi som klubb ser frem til å nyte godt av i tiden fremover, skriver Flint på sine hjemmesider.

Videre forteller Constable at han gleder seg til over muligheten Flint har gitt han.

– Jeg gleder meg også til å jobbe med utviklingen av spillerne i troppen, og ikke minst unge talenter i klubben, forteller engelskmannen.

– Jeg ønsker å spille underholdende fotball, ha fokus på kontringspress og angrepsfotball. Jeg håper også å kunne påvirke hvordan resten av lagene i Flint spiller.

Vi ønsker Shaun Constable lykke til i ny jobb. Kanskje vi sees i cupen?