Avsluttet sesongen med tap

Da en så lagoppstillingen til før kamp hadde en et håp at Kælla ville slippe seg løs og bare kjøre over unggutta til Vålerenga. De som venter på at Moss Fotballklubb skal bli best i Norge igjen, de må vente forgjeves.

Etter noen kjedelige åpningsminutter på Valle våknet Kælla mer og mer til liv. Thomas Klemetsen Jakobsen hadde sine muligheter. Det samme hadde også spissen Walid Idrissi uten at det resultaterte i mål for MFK.

I det vi nærmet oss pause i hovedstaden fikk Vålerenga et frispark inne på MFKs banehalvdel. Etter litt klabb og dårlig kebab var det Ousmane Diallo Toure som tilslutt fikk pirket ballen i mål, og hjemmelaget i ledelsen.

Etter pause var det MFK som førte det mye av spillet, men heller ikke i 2.omgangen ville det seg for verken Thomas Klemetsen Jakobsen, Walid Idrissi eller Magnus Fagernes. Helt på tampen av kampen kunne fort Vålerenga økt sin ledelse, men svake avslutninger fra vertene endte med avslutninger utenfor målet til Mathias Eriksen Ranmark.

MFK maktet aldri å score i serieavslutningen på Valle. Dermed endte det med et flaut 1-0 tap mot Vålerengas juniorlag.

Med dagens resultat endte Moss Fotballklubb på en 10. plass i PostNord-ligaen 2021. Takk for vårs.

Foto: Christian Thuesen

PostNord-ligaen 2021 er ferdigspilt for Moss Fotballklubb.

Kampfakta

Vålerenga 2 – Moss FK
Intility Arena, Oslo

Tilskuere
145

Mål
1-0: Ousmane Diallo Toure

Gult kort
Miran Kuci, VIF
Aleksander Hammer Kjelsen, VIF
Berger Busara Kisaruko, VIF
Yasir Abdigadir Sa’Ad, VIF
Thomas Klaussen, Moss FK
Magnus Fagernes, Moss FK

Moss FK XI 4-3-3
Ranmark – Sanneh (Skårn), Guttulsrød (Bam Carlos), Andersen, Getz – Tesfai, Klaussen (Solvang Nilsen), Potur (U. Pedersen) – Alexandersson, Idrissi (Fagernes), Klemetsen Jakobsen