Sesongkort for Kråkevingens medlemmer

På selveste Black Friday startet Moss Fotballklubb sesongkortsalget for sesongen 2023. I dag har turen kommet til Kråkevingen og våres medlemmer.

Sesongkort eller medlemskap?

Hva med å gi et medlemskap og sesongkort i bursdagspresang til en du er glad i? Kråkevingens medlemskort for 2023 er allerede ferdigprodusert og klare for utsending for de som melder seg inn eller fornyer sitt medlemskap.

Priser for 2023
Senior                  Kr 200,-
Junior                  Kr 100,-
Familie                Kr 500,-

*Junior                0-16 år
*Familie              2 voksen og ubegrenset antall barn

Sesongkortpris
Kråkevingen                 Kr 950,-

Som medlem av Kråkevingen får du sesongkortet til den gitte prisen kr 950,-. Nytt av året er at de gamle sesongkortene erstattes med den digitale tjenesten TicketCo. I 2019 inngikk Norsk Topfotball og TicketCo en avtale om et felles billettsystem for Eliteserien og OBOS-ligaen.

Bestilling av sesongkort for Kråkevingens medlemmer skjer ved en egen promo-kode som du får ved å melde seg inn, eller fornye medlemskapet i Kråkevingen for 2023. Det er felt F & G på ståtribunen som tiltenkt Kråkevingens medlemmer. På bildene nedenfor vil dere se hvordan det vil se ut hos på MFK sin TicketCo-profil og hvilke felt en kan velge med vår promo-kode.

Forrige sesong var et eventyr ut av en annen verden som ble kronet med opprykk til OBOS-ligaen. Det blir en ny hverdag for spillere, ledere og ikke minst publikum. La oss bygge videre på det den gode stemningen fra forrige sesong og skaff deg sesongkort for 2023. Sammen skal vi skape gode tribuneopplevelser på Melløs i 2023 også.

Vi ønsker samtidig å følge med i tiden og derfor har vi gjort det mulig å melde seg inn digital via vår hjemmeside. Samtidig oppfordrer vi medlemmer til å bruke den samme siden slik at vi får oppdatert informasjon til vårt medlemsregister.

Slik ser dette ut (Link til innmelding under bildet):

Bli medlem eller fornye medlemskapet?

Har dere spørsmål rundt dette kan dere nå oss på styret@kraakevingen.no