Ny medlemsfordel – Toppform fitness

Tidligere i høst var Toppform Fitness med som sponsor på Kråkevingens buss til Arendal. Nå kan vi med glede annonsere at Kråkevingens medlemmer nå får fri etablering ved innmelding hos Toppform fitness.

Medlemskapet det gjelder for er:

Avtalegiro uten binding kr 399,- pr mnd foreholdt kontrakt med autogirotrekk med et innmeldingsgebyr på kr 300,-. Som medlem av Kråkevingen slipper du innmeldingsgebyret og sparer med det kr 300,-

Toppform fitness åpnet sine dører i 2016, og er i dag Moss’ mest utstyrte treningssenter med sine 2800 kvm ren trening og holder til i Midtveien 5. Her har de et flott treningssenter med meget god takhøyde, meget god ventilasjon, mye nytt utstyr og flotte fasiliteter.

De tilbyr trening til rimelige priser med lange åpningstider og meget godt betjent, og vi gjør alt for å skape en god treningopplevelse for sine medlemmer.

Fun facts

I PT-stallen finner vi blant annet Lars Herbert Nordgård som fra 2004-2006 var en del av Moss Fotballklubbs A-stall. Vi finner også Kristoffer Henæs som fikk 1 kamp for Moss Fotballklubbs A-lag tilbake i 2012.

Toppform fitness
69267730
Midtveien 5
1526 Moss
https://toppformfitness.no/

Toppform fitness + Kråkevingen