– Røyk og TIFO skaper stemning som settes stor pris på!

Skal vi tro PostNord-ligaens beste keeper Mathias Eriksen Ranmark kan vi forvente oss et revansjesugent MFK-lag som har lagt kampen fra forrige helg bak seg.

Foto: mossfk.no

Når vi pratet med deg tidligere i sommer sa du at det beste MFK var lagkamerater og supporterne. Både i Halden og i Horten nå sist helg ble dere møtt med et flagghav og gul røyk. Hvordan er det å entre matta til slike tilstander?
– Det er vanvittig kult, røyk og TIFO skaper stemning og settes stor pris på. All ære til alt arbeidet som blir lagt ned. Det betyr mye!

Samtidig som vi er innom Horten. Kan du gi oss en kort oppsummering av hva som gikk skeis?
– Vi møtte et lag som var mye bedre enn oss på dagen og som har mange gode kvaliteter, i tillegg til at vi hadde en dårlig dag. Legger ikke så mye mer i det enn det egentlig.

Lørdagens motstander Fløy har overrasket mange denne sesongen. De har god statistikk på bortebane denne sesongen. Hva vet vi om Fløy før dagens kamp?
– Fløy er et godt lag som, sammen med oss, kanskje har overrasket litt i år. Vi spilte en veldig god kamp når vi møtte de borte, så jeg regner med det blir en tøff kamp igjen på lørdag.

Nå er det en ny mulighet til å rette opp inntrykket fra sist helg. Hva kan vi forvente av MFK nå i dag?
– Kan forvente en revansjelysten gjeng som er klare til å slå tilbake på hjemmebane. Kampen sist er glemt og vi ser fremover.

I sommer har det komme 5 nye spillere inn portene på Melløs. Hvordan synes du disse har sklidd inn i gruppa?
– Syntes de har sklidd fint inn i gjengen, og vært med å heve nivået på trening. De er sugene på å bidra og har mye kvalitet.

Du er 1 av 4 keepere i troppen. Hvordan vil du beskrive de tre andre keeperne?
– Veldig hyggelig gutter. Nicklas og Elias er to veldig ivrige unge gutter. Danny har selvsagt mye rutine. Gode samtale- og treningspartnere.

Og helt tilfeldig. Hvem tror du er best i bowling av Nicklas Lagesen og Elias Backhe?
– Hmm vi spilte vel bowling i vinter en gang, husker ikke hvem som var beste, men mulig det var Elias

Hvis det skulle vise seg at vi leder med noen mål i en kamp og vi får et straffespark. Får vi se deg steppe opp fra straffemerket da?
– Jeg håper absolutt det, hadde vært fint med en scoring! Men det spørs vel..

Vi går noen spennende uker i vente. Hvorfor skal folk ta turen til Melløs fremover og hvorfor skal folk ta turen til Arendal neste helg?
– Folk har vært veldig flinke så langt i år. Det er vel veldig mange år siden Moss har vært i en lignende posisjon, så jeg håper at folk vil være med oss å kjempe helt inn. Det betyr i hvert fall utrolig mye for oss som spiller!