Moss FK slo tilbake – Cláudio Braga vartet opp med hat-trick

Med Noah Alexandersson tilbake og en brennhet Cláudio Braga slo Moss Fotballklubb kraftig tilbake hjemme mot Fløy etter forrige helgs fadese i Horten.

I solsteiken på Melløs var det det lite som vitnet til festfotball innledningsvis. Det var to lag som lå kompakt hver gang motstander hadde. Kampen skrek etter et mål og etter 16 minutter fikk de 453 tilskuerene som hadde møtt opp noe å juble for.

Anas Farah brøt fint foran før han, Cláudio Braga og Noah Alexandersson satt i gang en kontring høyt inne på egen banehalvdel. Farah tok med seg ballen fremover i banen hvor han ti slutt hadde to valg. Det ene var Noah Alexandersson og det andre var Cláudio Braga ute til venstre.

Farah valgte Cláudio Braga som tok et par skritt før han satt ballen mellom beina på Fløys sisteskanse til 1-0 til MFK!

Like etter scoringen var MFK nære ved øke sin ledelse. Denne gangen var rollene snudd. Cláudio Braga lekte seg forbi gjestenes høyreback før han spilte igjennom Anas Farah, men Farah maktet ikke å overliste gjestenes Ante Knezovic i Fløy-målet.

Gjestene måtte fremover i banen et kampbilde som passet MFK godt. MFK lå kompakte og hindret Fløy i noen lykkes med noen verdens ting. På overtid i 1. omgang var Cláudio Braga farlig frempå igjen etter et hjørnespark fra Noah Alexandersson, men ballen gikk på feil side av nettveggen.

Etter pause skulle det ikke ta lang tid før MFK på ny kunne juble for scoring. Først var det Alexander Håpnes som hadde en god gjenvinning høyt inne på Fløys banehalvdel før han så videre sentret til Noah Alexandersson. Svensken som ikke har spilt en tellende kamp nesten 5 uker hamret til fra drøye 20 meter, men Fløys gode sisteskanse måtte gi retur. På den påfølgende returen var Cláudio Braga som var først frempå. Riktig nok satt returen rett i keeper, men på sin egen retur satt 2-0 for MFK og Cláudio Braga var nå tomålsscorer.

Kællane var virkelige i støtet etter pause. Først var det Marius Andresen frempå ved to anledninger etter to hjørnespark, men Ante Knezovic reddet unna, men MFK var ikke ferdigscoret tross for at Fløys sisteskanse leverte nok en god kamp mot MFK.

I det vi gikk inn de siste 20 minuttene stusset Alexander Håpnes igjennom Instagram-kongen Cláudio Braga. Portugiseren danset vira med bortelagets forsvarere før han smalt ballen opp i nærmeste nettak til 3-0 og hat-trick.

MFK kjørte på videre. Noah Alexandersson fikk en fin mulighet til å sette sitt 6 mål sesongen, men avslutningen med venstrebeinet gikk dessverre langt utenfor fra 5 meter. Flere scoringer ble det ikke på Melløs denne varme sensommerdagen i august. En strålende kamp av MFK som hadde fortjent flere enn 453 tilskuere.

Neste helg er det klart for den viktige bortekampen mot Arendal. Lørdag 3. september på NORAC Arena kl 15.00. Alle til Arendal!

Kampfakta

Moss FK – Fløy 3-0(1-0)
Melløs, Moss

Tilskuere
453

Mål
1-0: Cláudio Braga
2-0: Cláudio Braga
3-0: Cláudio Braga

Gult kort
Anders Hella, Fløy

Moss FK XI 3-4-3
Ranmark – Strande(Grundt), Welinder, Andersen – Andresen, Koko(Hagen), Håpnes, Getz(Madhu) – Alexandersson, Cláudio Braga(Wagner), Farah(Dabove)

Bildegalleri fra kampen – Alle foto Christian Thuesen ©