Rekruttene i storslag mot Sarpsborg FK

De tidligere MFK-spillerne Andreas Elvestad og Willy Sanneh fikk nok å gjøre mot gamleklubben mandag kveld.

Forrige runde var det et ungt rekruttlag som holdt stand lenge borte mot Råde anført av en god Nicklas Lagesen. Etter hederlig innsats måtte de til slutt gi tapt. Råde vant kampen 2-0.

Tilbake til kunstgresset på Melløs. Det var MFK som kom best i gang mandag kveld. Nicolai Schau fikk kampens første mulighet etter godt forarbeid av Claudio Braga, men uheldigvis for MFK gikk avslutningen utenfor stengene.

Etter 22 minutter skulle den endelig sitte for MFK. Etter noen småskumle halvsjanser til SFK var det Claudio Braga som tok med Andreas Elvestad ut på løpetur før han satt inn 1-0 til MFK.

MFK hadde flere sjanser før pause, men det ville seg ikke. Dermed sto det bare 1-0 til pause på kunstgresset.

Etter hvilen fortsatt MFK i samme tempo. 2-0 kom etter et hjørnespark. Sander Wold fant Markus Welinder på bakerste stolpe som headet inn 2-0 via en SKF-spiller.

Minuttet etter var det Sander Wolds tur til å tegne seg på scoringslista før han scoret kampens siste med et nydelig langskudd etter 70 minutter.

Selv om MFK kjørte over SFK ble det ikke flere mål. Dermed blir nok naturfagsleksene bare en lek for Sander Wold samme kveld.

Drøbak/Frogn er ny serieleder

Mikkel Aarstrands DFI møtte serieleder Råde til toppoppgjør på Seiersten lørdag. Det sto 0-0 til pause i en åpen og underholdene fotballkamp. Etter hvilen var det DFI for alle penga skal vi tro rapportene vi har fått.

Curtis Bokuma sendte vertene i ledelsen 1-0 med drøye 10 minutter igjen av kampen før Maximilian Dahl punkterte kampen med sin 2-0 scoring minuttet før slutt og sendte likse så godt DFI opp på 1. plass.

Dermed er tidligere MFK-spilller og DFI-kaptein Mikkel Aarstrand ny serieleder i Amedialigaen etter syv serierunder.

Foto: Lasse Aarstrand
Poengdeling for Sprint-Jeløy

Sprint-Jeløy som hadde MFK i knestående til pause i midtuka kom under borte mot FK Eik Tønsberg 871 (kort navn). Stian Semb Aasmundsen ga vertene ledelsen etter 24 minutter.

Tidligere MFK-spiller Tim Reinback utlignet etter halvtimen på Tønsberg gressbane. Et resultat som også sto seg til pause.

Etter hvilen var det nygifte Eirik Kaldheim som sendte Sprint-Jeløy i ledelsen etter 67 minutter. Kråkevingen gratulerer med giftemålet og scoring.

Destin Mambouana utlignet fra straffemerket få minutter etter Sprint-Jeløys ledermål. Marius Rygel sendte vestfoldingene tilbake i ledelsen med 15 minutter igjen å spille på klokka.

Etter 82 minutter var det Lars Arnesen som satte ballen i eget mål til 3-3. Noe som også ble sluttresultatet i Tønsberg.

Foto: Alvin Holm