Kællane cruiser videre

Kællane tok en overbevisende seier på Flekkerøy søndag ettermiddag og sikret seg dermed sin syvende strake seier i PostNord-ligaen.

Kællane gikk rett i strupen på hjemmelaget. Etter 5 minutter ble Bamba dyttet over ende rett uten for Fløys 16 meter. Ganske likt hold som da Noah Alexandersson scoret borte mot Notodden for 3 uker siden.

De tilreisende fra Moss ropte «Noah! Noah! Noah!». Svensken svarte og limte ballen opp i nærmeste kryss for så komme løpende jublene mot oss som hadde tatt turen til Sørlandet.

MFK la seg ikke ned av den grunn og høvlet over Fløy i perioder. Både Leo Getz, Marius Andresen, Bamba og Anas Farah hadde sjanser for å øke ledelsen for MFK. Størst var nok da Anas Farah ble spilt fri og løp i fra alt og alle bakerst hos Fløy.

Som mot Ørn-Horten kom Farah alene med keeper, men denne gangen gikk avslutningen rett i brystkassa til hjemmelagets keeper.

På overtid i 1. omgang skrek hjemmelaget på hands. Jeg skal være helt ærlig den situasjonen så jeg ikke, men det var sikkert helt riktig at det ikke ble hands og straffespark imot.

Etter pausen lå MFK trygt og kompakt bakover uten at Fløy kom til de helt store sjansene. Utover i omgangen var det MFK som var nærmest 0-2 enn 1-1. For det var ikke ferdig scoret på Cemo Arena.

Like før slutt kom den berømte spiker’n i kista. Stian Andersen med et langt innkast inn i feltet til Fløy som til slutt havnet i beina på Aksel Potur. Innbytteren la igjen ballen til Kristian Strande som hamret ballen hardt og kontant nede i hjørnet til stor jubel for spillere, ledere og supportere.

Med seier mot Fløy står MFK med 7 av 7 mulige seiere i PostNord-ligaen så langt. Neste helg er toppkamp på Melløs. 1. plassen mot 2. plassen.

Moss FK – Strømmen
28. Mai – 16.00

Kampfakta

Fløy – Moss FK 0-2 (0-1)
Cemo Arena, Kristiansand

Tilskuere
308

Mål
0-1: Noah Alexandersson
0-2: Kristian Strande

Gult kort
Philipe Koko, Moss FK
Noah Alexandersson, Moss FK
Emil Grønn Pedersen, Fløy

Moss FK 3-4-3
Ranmark – Strande, Troudart, Andersen – Andresen, Koko, Håpnes, Getz – Alexandersson, Bamba, Farah (Potur)