Råde avgjorde på overtid – Rekruttene vant

Førstkommende helg er det duket for toppoppgjør i Amedialigaen. Da tar Råde i mot Sprint-Jeløy opprykksduell i Parken, men før det måtte Råde jobbe hardt for poengene mot Selbak.

Avgjorde på overtid

Råde var storfavoritter borte mot Selbak lørdag forrige helg. Topp mot bunn. Råde som fikk omgjort sitt tap mot Kvik Halden 2 til seier ettersom Kvik Halden brukte for mange spillere over 22 år enn hva som var lov.

Før oppgjøret sto Råde med 21 poeng mens Selbak ligger helt i bunn med fattige 2 poeng, men det skulle bli jevnt på Selbak.

Avgjørelsen skulle ikke komme før 4 minutter på overtid ved midtstopper Netan Sansara. Dette betyr at Råde leder med 3 poeng på Sprint-Jeløy som har en kamp mindre spilt.

Sprint-Jeløy som på sin side egentlig skulle spilt mot Kvik Halden 2 denne, men oppgjøret er utsatt til 1. november.

Vant på Kråkerøy

For våre rekrutter ble det seier mot Kråkerøys rekrutter mandag kveld. Uno Pedersen ga bortelaget ledelsen før 10 minutter var spilt. Aksen Baran Potur som er på lån fra KFUM Oslo økte til 2-0 like etter.

Tidligere Hødd-spiller Wachirawut Phudithip som går under navnet Bam Carlos satte inn MFKs tredje mål for dagen.

Marius Aas Kihl reduserte for Kråkerøy 2 til 1-3. Noe som også ble sluttresultatet. Tidligere MFK-spiller Anders Østli satt hele kampen på benken for Kråkerøy.

*Christian Sukke spilte hele kampen for Østsiden, Andreas Elvestad spilte fra start for SFK og Mikkel Aarstrand spilte hele kampen for Drøbak-Frogn.