Gjenåpningsfest – 50 kr for billetten

Førstkommende søndag er det duket for en ny hjemmekamp og MFK ønsker å gjøre noe spesielt ut av denne matchen. Billettprisen dumpes til 50-lappen for å få flest mulig på kamp, i tillegg til at dørene åpnes i MFK-Brakka.

Etter seieren over Alta i helgen, ser der veldig lyst ut med tanke på å holde laget i PostNord-Ligaen. Men det er ikke sikret ennå og kampen mot Senja i slutten av denne uken blir superviktig.

I tillegg er det ingen koronarestriksjoner lenger, så hverdagen er med andre ord tilbake. Da må det rett og slett en gjenåpningsfest til.

Nå håper klubben på god stemning på tribunen og Kråkevingen er superklare for å bidra.

– Det gledes at vi er på vei tilbake mot en normal hverdag. En viktig kamp for “Kællane” i tillegg. Hvorfor ikke avslutte høstferien på Melløs med pølse i vaffel og 3 poeng. Fotball er best på stadion! sier Kråkevingens talsmann Jan Erik Syverud.

Kampstart er klokken 16:30 og alle er hjertelig velkommen på kamp. Styreleder Geir Hagnes håper på en flott opplevelse.

– Vi var ikke så mange på stadion mot Alta, men vi som var der storkoste oss, med til tider strålende angrepsfotball og solid forsvarsspill. Nå er det bare å gripe sjansen til å komme og se et lag i gryende høstform. Vi ønsker oss flest mulig på tribunen for å skape en god ramme rundt kampen og forhåpentligvis mange mål og en ny hjemmeseier, sier han til klubbens hjemmeside.

– I tillegg gleder vi oss til å åpne MFK-Brakka for dere og vise hvor fint det har blitt. Dette blir en flott dag pÅ Melløs, avrunder Hagnes.

Foto: Christian Thuesen