MFK-veggen – Nesselquist: – Jeg havner i godt selskap

Han har tidligere vært spiller, trener i yngres, sportslig leder, assistent trener og ikke minst hovedtrener ble i forrige uke utfordret på Twitter om han ikke skulle sikre seg en plass på den fantastiske MFK-veggen.

I dag tikket det inn en melding hvor han fortalte han hadde sikret seg en plass Norges flotteste vegg.

Du har sikret deg en plass på MFK-veggen for evig og alltid til Dovre faller. Hvordan føles det?
– Det er fint å kunne bidra til klubben. Så har jeg skjønt at jeg havner i godt selskap på den veggen, og håper det er enda flere som melder seg på. Godt tiltak av MFK.

Kort fortalt: Hva betyr Moss Fotballklubb for deg personlig?
– Moss Fotballklubb forbinder jeg med samhold, med- og motgang og kjærlighet. Jeg har vært supporter siden jeg kunne gå, og var så heldig å jobbe der i mange år.

Hvor godt følger du med på MFK etter søkte nye utfordringer?
– Jeg følger med og ser en del kamper i året, først og fremst for å scoute spillere i både MFK og hos motstanderne. Jeg følger dårlig med i aviser, nettsider og sosiale medier, men får med meg kamper.

Redder Strømmen plassen i OBOS-Ligaen?
– Vi er i en situasjon hvor det er opp til oss, og vi har så langt prestert bedre enn forventet i år. Vi er positive og klare til å gjøre alt vi kan for å overleve. Utviklingen i laget har vært veldig god.

Til alle de der ute som sitter på gjerdet for en plass på veggen. Hva har du å si til de?
– Dette er en flott måte i bidra på. Du får noe igjen for pengene du legger i det, så her er det bare å hoppe på. Klubben trenger all hjelp den kan få, og da må vi som kan bidra!

Vi ønsker Ole Martin Nesselquist lykke til med serieinnspurten i OBOS-Ligaen.

NRK-profiler sikrer seg plasser

Sofie Johansen fra Kambo som du til daglig kan høre i podcasten Heia Fotball la ut i dag en tweet på Twitter. Tidligere i år etterlyste hun en MFK-drakt. Hun fikk både MFK- og Kambo drakt i posten.

Emil Gukid som skal lede NRKs Vinterstudio sammen med Ida Nysæter Rasch i vinter er klar for veggen. I kveld la han ut følgende tweet på Twitter.

Vi skal høre med i morgendagens epiosode Sofie og ønsker Emil lykke til med Vinterstudio denne sesongen.