Nok et tap for rekruttene

Mandag kom nok et tap for rekruttlaget. Nå har rekrutlaget 1 seier og 3 tap i innledningen.

Rekruttene tapte

Etter tapet mot DFI hjemme på Melløs sist mandag ventet en tøff utfordring i Lisleby på bortebane i den 4. runden av Amedialigaen. Daniel Rojas, Stian Andersen, Markus Welinder, Samuel Skarnes Gray, Sander Wold og Nicolai Schau fra A-laget var med fra start. Keeper Nicklas Lagesen satt på benken hele kampen.

Hazihir Alipoor ga hjemmelaget ledelsen mot slutten av 1. omgang. Joe Lunde økte til 2-0 fra straffemerket like før timen var spilt. Flere mål ble det ikke på Sentralidrettsanlegget på Lisleby.

– Vi lot Lisleby få kampen inn i sitt spor og lager et klønete straffespark i mot. Selv om vi kanskje er på høyde med Lisleby taper vi 2-0. Vi må legge liste et par hakk høyre opp for hvordan vi ønsker å prestere, sier Samuel Skarnes Gray i en kort kommentar.

Moss 2 befinner seg på 11. plass etter 4 runder. I neste runde kommer Ås på besøk til kunstgresset. Avspark kl 19.15, mandag 9. mai.

Foto: Christian Thuesen
Råde vant toppoppgjøret

Julius Adaramola ga Råde ledelsen like etter halvtimen. Simen Kin Mikalsen økte så videre til 2-0 etter 45 minutter.
Said Barakt reduserte til 2-1 for Østsiden fra straffemerket med 20 minutter igjen på klokka.

Flere mål ble det ikke, men det ble en god håndfull neve med gule kort etter reduseringen.

Råde topper nå Amedialigaen med full pott etter 4 kamper. Borgen venter borte i neste runde for Råde.

Sprint-Jeløy må fortsatt vente

Tidligere MFK-spiller Fredrik Wasenius ga Sprint-Jeløy ledelsen 5 minutter før pause på Bellevue. Stefan Mladenovic utlignet for Pors etter 58 minutter før Marius Larsen sendte gjestene i ledelsen med 12 minutter igjen av kampen.

Hjemmelaget ga seg ikke og fikk lønn for strevet. Ervin Kozica utlignet for hjemmelaget godt inn i overtiden. Dermed endte det nok en gang med poengdeling for laget fra øya som står uten seier på de 4 første rundene i NorskTipping-ligaen.

Neste runde er borte mot Vindbjart i Vennesla. Måtte Gud være med dere.