– Nå er det ingenting å spare på og det gjelder dere også!

Stian Andersen biter tenna sammen. Nå lappes han samme for å være med på den siste og avgjørende kampen mot Ullern.

Foto: mossfk.no

Det har vært 3 kamper på sidelinja, men mot Uller så ofrer en alt for opprykk?
– Det stemmer! Jeg lappes sammen og trener denne uka for å være med i troppen. Jeg gjør alt jeg kan for å være med å banke Ullern!

Den kampen mot Vard Haugesund. Hvorfor gjør vi det så spennende?
– Etter min mening gjør vi en god prestasjon i den kampen. Vi slipper inn for enkle mål og det skal vi luke bort mot Ullern!

Hvor langt nedover tribunen forsvant du da Bamba hamret inn 3-2 langt inne i overtiden?
– Det var en enorm lettelse å se ballen gå i mål. Jeg hadde en liten følelse på at Mathias skulle stange den inn da jeg så han løp opp til boksen, men takket være Bamba ble det tre avgjørende poeng!

Utenom Thomas Klaussen har du vært i klubben lengst. Det har vært mange svake sesonger, men i år har det virkelig vært moro. Hva er den største forskjellen på årets sesong og de foregående?
– Det er vanskelig å peke på én ting. Jeg mener alt er blitt litt bedre. Uansett vil jeg trekke frem samholdet og treningskulturen vi har hatt gjennom hele sesongen som to avgjørende faktorer.

Det blir et møte med en tidligere lagkamerat hos Ullern i Christoffer Skårn. Han sier selv han er en opprykksdødar. Har det blitt noen meldinger til Skårn inn mot denne matchen?
– Vi har pratet litt sammen og det er bare god stemning. Vi gleder oss begge til det som kommer til å bli Ullerns tiende tap i år.

Til helga blir Ullern farget gult og svart. Er det ikke bare å nyte øyeblikket og slippe seg løs? Det er nå eller aldri.
– Helt enig med deg! Det kommer helt sikkert til å føles ut som en hjemmekamp for oss når dere tar over hele anlegget. Vi skal nyte øyeblikket og gi absolutt alt for å vinne kampen. Alt skal ut, for nå er det ingenting å spare på. Det gjelder dere også!

Dere har skrytt av støtten dere har fått denne sesongen hjemme og borte. En siste oppfordring til alle som elsker MFK?
– Hvis du elsker MFK er dette kampen du ikke bør gå glipp av. Vi trenger all den støtten vi kan få for det hjelper oss utrolig mye underveis! Det kommer til å bli en vanvittig spennende kamp, og det er gode muligheter for å skape eventyrlige minner sammen.