Før kampen: Kjelsås – Moss FK

Plassering i 2019: 3. plass PostNord-Ligaen Avd. 2
Trener: Eivind Kampen
Hjemmebane: Grefsen Kunstgress

Siste møter mot Moss:
2014 (2 div) 2-2 H
2014 (2 div) 2-3 B
2013 (2 div) 1-1 H

Lørdag tar kællane turen til det motstanderen kaller Oslos tak. Vi kaller det en kald bortebane hvor trolig et av bunnpunktene til MFK som klubb skjedde i 2013. 3-0 til pause og et MFK lag som mildt sagt ikke var klar til arbeidsoppgavene. Dette ga selvsagt en dæsj revansjlyst da Arne Erlandsen klarte rette opp skadene og få oss igjennom en bisarr sesong. Så da vi endelig skulle ta hevn hjemme på Melløs årets etter den bisarre 2013 sesongen ender Emanuel Amarh (Nå Bergstrøm) å bli utvist for «Slag mot penis/pung» (kilde dommerkortet).

Kællane ga seg ikke på det som er hittil sist gang det var vindstille på Melløs. En vanvittig 2. omgang og vi ledet 2-1 til 84 minutt hvor Kjelsås utligner og selvsagt få sekunder før fulltid rappet med seg 3 poeng. Fryktelig kjip stemning som topper seg med at nåværende TV2 -ekspert Simen Stamsø-Møller hyttet med neven mot ståtribunen og Kråkevingen. Med tanke på hvor dårlig han spilte i den kampen må vi nesten unne han det øyeblikket. Det var spissmakker Akinyemi som bar det Kjelsås angrepet alene og bedrev Simen-aid.

Kjelsås har startet sesongen langt under forventningene. Vi i Kråkevingens redaksjon tippet Kjelsås på en 2. plass. I betraktning til den stallen de har tatt med seg inn i årets sesong med nøkkelspillere som keeper Sivertsen, Ottesen og Idrisi på topp pluss signeringen av Rino Falk Larsen, som i skadefri form er en spiller å se opp for på dette nivået. Må en si det er bemerkelsesverdig at de ligger hvor de ligger på tabellen. Vi håper med dette Kjelsås blir de hjelpeløses hjelper og håper på en håndsrekning for å roe dårlige MFK-nerver.