Før kampen: Moss FK – Florø

Plassering i 2019: 7. plass PostNord-Ligaen 2019
Trener: Frode Nybø
Hjemmebane: Florø Stadion

Siste møter mot Moss:
Moss – Florø 2-1 treningskamp 2019.

Når en skal skrive om motstandere begynner et med siste møte. Ettersom vi kun har møtt Florø i treningskamp regner redaksjonen Florø som nytt bekjentskap. Florø er en av de klubbene som har gått opp når vi har gått ned og våre veier og har ikke krysset i serien før nå. Florø er nye i toppfotballen. De spilte seg opp til OBOS-Ligaen med en gullårgang (94 /95 årgang) som var utrolig samkjørte og nå ser man en kraftig fornyelse i klubben. De har hentet bredt fra utlandet og det er en klubb som er litt vanskelig å tippe.  Kombinasjonen noen interessante utlendinger og spillere med grei erfaring fra nivå er en stor x-faktor i ligaen. Det kan gå alle veier og er litt for avhengig av par spillere må treffe på formen.

Vi i Kråkevingens redaksjon tipper 7. plass.

I mangel av noe interessant å skrive om klubben har vi hengt oss opp i logoen. Før årets sesong fikk Florø ny logo. Som fotballnerder flest så vi Tottenham Hotspur i logoen med en gang.

Da vi leste på hjemmesiden til Florø ble vi imponert. At man tydeligvis har hentet inn Per-Mathias Høgmo som kreativ sparringspartner for å beskrive fugl på ball er intet mindre enn imponerende.

Vi legger ved skjermdump av beskrivelsen av en fugl på ball.