Fikk juling av Sarpsborg 08

I det kampen skulle blåses i gang fikk vi tilreisende fra Moss kjeft for at vi sto på kamp. Voksne mennesker truet oss med å dytte oss nedover tribunen om vi ikke satt oss. Hadde det ikke vært for at det var treningskamp hadde vi blitt stående. Stakkars de som forsøker å bygge supporterkultur rundt den klubben.

Til nå i oppkjøringen står MFK kun med en seier. Den kom hjemme mot Sprint-Jeløy. Ellers har det blitt tap og uavgjort for våre kællær. Heldigivs er det lenge til seriestart. Det skulle gå to minutter før den første ballen lå i garnet bak Mathias Eriksen Ranmark da Gustav Mogensen headet inn 1-0.

Victor Torp økte til 2-0 før det var spilt 9 minutter på Sarpsborg stadion. MFK hang ikke med i det hele tatt. Hjemmelaget var kom stadig rundt på kantene til MFK og Mathias Eriksen Ranmark to det som måtte komme frem mot pause.

Noah Alexandersson var nære ved å straffe Sarpsborg 08 sisteskanse Vidtun Q. Nilsen, men sisteskansen slapp med skrekken.

Etter pause fortsatte hjemmelaget å spille ut MFK ,og da klokka nærmet seg 60 minutter kunne Victor Torp juble for sitt andre mål for dagen og kampens tredje, 3-0.

MFKs første avslutning på mål kom like etter 3-0 scoringen. Nykommer Kaya Makosso testet skuddfoten fra rundt 25 meter uten at Vidtun Q. Nilsen bakerst hos hadde noen problemer med å stoppe skuddet fra 24-åringen.

Christopher Bonsu Baah avsluttet scoringsfesten for hjemmelaget da han kombinerte fint med en lagkamerat på vår høyreside. Mathias Eriksen Ranmark fikk en hånd på ballen, men det var ikke nok til å hindre scoring. 4-0 til Sarpsborg 08 som også ble sluttresultatet.

Kampens lyspunkt var at Marius Andresen var tilbake og fikk en halvtime med spilletid. Nykommer Kaya Makosso viste også lovende takter. Neste uke er det nok en bortekamp mot Kevin Nicols Mjøndalen.

MFK har fortsatt en del å jobbe med frem mot seriestart 10. april som ikke føles så langt unna lenger.

Kampfakta

Sarpsborg 08 – Moss FK
Sarpsborg stadion, Sarpsborg

Tilskuere
421

Mål
1-0: Gustav Mogesen
2-0: Victor Torp
3-0: Victor Torp
4-0: Christopher Bonsu Baah

Moss FK XI 4-3-3
Ranmark – Hoffmann, Strande, Kukleci (Race), Getz (Andresen) – Håpnes (Stavdal), Kaya, Potur – Alexandersson, Claudio Braga (Pedersen), Callaku