Dette er våre nye kællær

Sesongoppkjøringen er allerede godt i gang. Nye spillere har kommet til, og noen har forlatt oss. Her har du en oversikt over spillere inn for Moss Fotballklubb til nå.

SPillere inn

Lorent Callaku (24) – Strømmen

Angriper med en god venstrefot. Har erfaring fra OBOS-ligaen med Florø og Strømmen. Spilte forrige sesong mot MFK for Strømmen. Har allerede markert seg med et par scoringer i oppkjøringen.

Amin Askar (37) – Kristiansund

Her trenger vi ikke å skrive mye. Debuterte for MFK tilbake i 2003. Askar er en allsidig spiller som kan bekle flere posisjoner. I de siste sesongene har spilt der hvor det har vært behov og er tiltenkt en midtbanerolle i MFK denne sesongen.

Ian Hoffmann (21) – Houston Dynamo

Amerikaner som har spilt fotball i Tyskland som ung og har vært en del av MLS-laget Houston Dynamo. Hoffmann kan bekle rollene som høyre- og venstreback samtidig som han kan være et alternativ høyre opp i banen.

Iller Kukleci (24) – Frigg

Den høyreiste midtstopperen har erfaring fra PostNord-ligaen med Arendal og nå senest Frigg. Har vært på blokka til Skeid, men valget falt til slutt på MFK.

Henrik Gjesdal (29) – Kristiansund

Venstrebent midtstopper som senest forrige sesong spilte for Kristiansund i Eliteserien. Har ikke spilt lavere enn OBOS-ligaen i sin aktive seniorkarriere. Brann, Nest-Sotra, Tromsø, Start og Kristiansund er lagene bergenseren har spilt for. Har hatt utfordringer med skader de siste sesongene og brakk nesa nå sist på Marbella.

Kaya Makosso (24) – Velez (lån)

Spilte for Velez mot MFK på Marbella og ble med på flyet hjem til Norge. Kaya Makosso er midtbanespiller fra Republikken Kongo (Kongo-Brazzaville). Han har spilt fotball i Ghana, Brasil og har siden 2020 spilt fotball i Spania. God med begge bein og tiltenkt 6’er rollen i MFK.

Adan Hussein trener fortsatt med MFK. Det er fortsatt aktuelt for en overgang fra Bodø/Glimt. Phillipe Koko og Samuel Skarnes Gray har begge fått beskjed om å se seg etter ny klubb.

SPillere ut

Stian Andersen – Arendal           
Jesper Grundt – Kongsvinger (Etter endt lån)
Markus Welinder – Sarpsborg 08 (Etter endt lån)
Madhu – Grorud
Nicklas Lagesen – Sprint-Jeløy
Marius Hagen – Uten klubb
Thierry Dabove – Ukjent
Christian Wagner – Ukjent
Emmanuel Troudart – Lagt opp
Dani Rojas – Lagt opp
Thomas Klaussen – Ekholt

Foto: Christian Thuesen & Jørn Tangberg Gylver