Snudde til seier etter pause

Det var MFK som åpnet kampen best de første 5 minuttene på Consto Arena før Mjøndalen tok over alt som var av banespill. Etter et drøyt kvarter var det hjemmelaget som juble da tidligere Fløy-spiller Kristian Lien sendte hjemmelaget i ledelsen, 1-0.

Hjemmelaget styrte det som skjedde utpå kunstgressmatta før pause. Neste scoring kom etter 30 minutter da Kristian Lien igjen fant nettmaskene til 2-0. Bruntrøyene hadde flere muligheter til å øke ledelsen, men det var kanskje mer flaks for MFKs del at ikke Mjøndalen gikk til pause med en større ledelse enn 2-0.

Etter hvilen var det en helt annen utgave av MFK. Sebastian Pedersen og Marius Andresen ble erstattet med Claudio Braga og Adan Hussein. Det skulle ikke ta lang tid før førstnevnte skulle markere seg. Alexander Håpnes vant ballen på midten før han ga ballen videre til Noah Alexandersson. Svensken satte fartlangs MFKs venstreside før han overlot ansvaret for ballen til Claudio Braga. Angriperen dro av seg en mann før han spilte tilbake til Noah Alexandersson som satt inn reduseringen, 2-1.

MFK hadde virkelig fått blod på tann. Like etter reduseringen Kaya Makosso forserte fremover helt til han ble felt 25 meter foran mål midt i banen. Midtbanespilleren tok like gjerne frisparket selv og smalt inn 2-2 og vi var like langt på Consto Arena.

Det var kanskje Mjøndalen som hadde ballen mest, men MFK var mer skjerpet i 2. omgang. Kællane lå kompakte og var farlige hver gang de kom på kontringer. Ti minutter før slutt var Noah Alexandersson arkitekten da han slo perfekt til Anas Farah som sendte MFK opp i ledelsen. MFK hadde snudd 2-0 til 2-3.

Hjemmelaget klarte aldri å sette MFK skikkelig på prøve etter scoringen til Anas Farah. Med det kunne MFK strekke armene i været etter kampslutt hvor Mathias Eriksen Ranmarks seiersbrøl kunne høres utover hele gamle Buskerud fylke. Dette var kanskje bare en treningskamp, men en kunne se at dette var viktig for Kællane.

Mossingen Han Nguyen var selvsagt strålende fornøyd. Han bor 30 meter unna Consto Arena. Han inviterer til PIV-fest til sommeren i hagen når MFK på nytt gjester Consto Arena i OBOS-ligaen.