– Det dere kan forvente er ett heltent Ullern

Etter forrige sesong var det slutt for Christiffer Skårn i Moss Fotballklubb. Hurtigtoget var godt likt blant supporterne i Moss er meget imponert over prestasjonen til de gule og svarte denne sesongen.

Foto: mossfk.no

Gratulerer med ny kontrakt i PostNord-ligaen. Hvordan har årets sesong vært for Christoffer Skårn?
– Årets sesong har vært varierende. Svingende prestasjoner hvor man i enkelte kamper har matchet topplag på nivå og andre hvor man har levert langt under pari mot motstandere man burde slå.

Det blir et gjensyn med MFK og Kråkevingen til lørdag. Mossingene mobiliserer. Er du imponert over hva MFK har fått til denne sesongen?
– Selvfølgelig veldig moro å se hva dere har fått til i MFK denne sesongen. Meget sterk prestasjon både på og utenfor banen.

Du fikk det som vane da du var i MFK med å score mål mot FFK. Matchvinner borte i 2019 og du scoret 3-1 hjemme i cupen forrige runde. Fortell litt om de opplevelsene der. Er du en FFK-dødare?
– Vane og vane. Man kan kalle det hva man vil. Selvfølgelig moro å ta med seg det i sekken med erfaring. Veldig gode minner fra tiden min som spiller i Moss. Men jeg vil vell heller omformulert det til opprykksdødaren.

I tiden din i MFK ble brukt i flere forskjellige roller. Alt fra spiss til back, kant og vingback. Hvilken posisjon trives du best i egentlig?
– Stemmer! Gjennom tre sesonger ble jeg brukt i ulike roller, men må nok si vingback. Er nok der jeg får brukt og vist ferdighetene mine på best mulig måte.

Hva kan vi forvente av Christoffer Skårn og Ullern på lørdag?
– Det dere kan forvente er ett heltent Ullern som kommer til å gi MFK kamp til døren. Vi har en ganske bra statistikk på hjemmebane denne sesongen så MFK får nok ingenting gratis på CC Vest Arena.

Som nevnt over. Det er ventet mange mossinger til Ullern. Får vi pølse i vaffel i kiosken?   
– Etter snart en sesong i Ullern må jeg si at jeg ikke har klart å jobbe inn det i inventaret til bua. Må nok nøye dere med kun pølse.

Lykke til!
– Lykke til!