– Dere kan forvente en revansjelysten tropp

Marius Andresen ble hentet som en utfordrer til Willy Sanneh, men da sarpingen trappet ned tidligere i våres har Marius Andresen herjet fra sin høyrebackposisjon.

Foto: mossfk.no

Hvem er egentlig Marius Andresen?
– Jeg er en 22 år gammel back/stopper/ving som elsker fotball. Kommer fra Frogner (ikke Oslo) og har bodd her hele livet. Alltid spilt fotball, men har vært innom både håndball og kampsport. Jobber også som assistent/vikar på Frogner skole.

Forrige sesong spilte du i Lørenskog, men før du signerte før Lørenskog spilte du i Frogner og Skedsmo. Hvordan var den tiden?
– Tiden i Frogner og Skedsmo var bra. Men det var nok i Skedsmo jeg fant ut av at jeg kunne bli en solid fotballspiller. Gode trenere og medspillere i Frogner også, men spesielt i Skedsmo.

Etter 4 sesonger i Skedsmo gikk ferden videre til Lørenskog. Hva var den største merkbare forskjellen mellom de to klubbene?
– Skedsmo og Lørenskog var ganske like på mange måter, men den største forskjellen var miljøet. Ikke noe dårlig miljø i Skedsmo, men ble veldig godt tatt imot av hele gjengen i Lørenskog og følte meg viktig både på og utenfor banen. Og at det selvfølgelig var en divisjon forskjell.

I 2020 kom aldri serien i gang for Lørenskog. Hvor frustrerende var det å sitte på gjerdet å vente på om det ville bli sesong eller ikke?
– Det var utrolig frustrerende! Men vi fikk til noen treninger og holdt kontakten, så håpet var jo alltid der. Men det var en tøff periode.

I vinter meldte du overgang til MFK. Du har tatt nivået i PostNord-ligaen lekende lett. Hva tenker du selv?
– Jeg føler selv at jeg har klart det ganske bra, men det er alltid noe å jobbe videre med.

Det har blitt to scoringer på det så langt, men du burde nok hatt enda en scoring. Hva var det dommertrioen så som ingen andre så?
– Han mente at nummer 23 Noah Alexandersson forstyrra keeperen og at det derfor ble dømt offside. Men spør du meg og MANGE andre dommere så får du nok et annet svar.

Hva tenker du om kallenavnet «Luemannen»?
– Hahah, jeg brukte jo lue på to av treningskampene i vinter, så jeg fortjener å høre det, haha.

Hvordan synes du stemningen har vært på kampene denne sesongen? Hadde du forventet dette da du gikk til MFK?
– Jeg hadde jo selvfølgelig forventa litt, men den stemningen som er på Melløs er helt enorm. Og selvfølgelig stemningen dere lager på bortekampene! Ganske sikker på at vi har den beste fansen i PostNord-ligaen!

Kampen mot Start er glemt. Viktig læring for et ungt lag som hele tiden jobber for å bli bedre. Til helga er det Staal Jørpeland på bortebane. Hva kan vi forvente oss av dere?
– Dere kan forvente en revansjelysten tropp som skal vise seg fra sin beste side. 100% innsats fra hele gjengen!

Hvilken oppfordring har du til de som er usikre på om de skal ta en tur på Melløs eller ikke i år?
– Det har vært en enorm stemning og trøkk på alle hjemmekampene i år. Så hvis du vil bli med og føle på det, så er det bare å møte opp. Vi trenger dere som den 12 mann.