– Vi jobbet mye med den bakre fireren

Foto: mossfk.no

Han går under kallenavnet Sarpsborgs Cafu, og har startet denne sesongen friskt fra son høyreback posisjon. De to siste kampene har en vondt tå satt han på sidelinjen, men nå er Willy Sanneh klar for spill mot Fløya.

De to siste kampene har du vært ute med skade. Kan du fortelle oss hva som er tilfellet her?
– Jeg har slitt litt med foten siden jeg fikk en smell i tåa mot Fredrikstad. Jeg fortsatte å spille kampene etter, men etterhvert sa fysioterapeutene at jeg måtte ta en pause og hvile foten.

Får vi se Willy Sanneh tilbake i kamptroppen mot Fløya søndag?
– Håper det.

Det ble endelig seier hjemme mot Brattvåg. En kamp som kunne vippet begge veier. Hva var det dere snakket om inn mot kampen mot Brattvåg?
– Vi jobbet mye med den bakre fireren og strukturen i laget generelt. Vi snakket også mye om at vi hele tiden må jobbe som et lag og opprettholde kommunikasjonen gjennom hele kampen.

Det så ut som laget kom ut i en 4-2-3-1 formasjon. Da spillet fikk satt seg, så virket det som dere fikk mer kontroll på kampen etter noen hektiske åpningsminutter. Er det aktuelt å forstette med denne formasjonen?
– Det er opp til Shaun og trenerteamet å avgjøre. Men det er aktuelt, ja.

Mot Brattvåg ble Sebastian Pedersen kampens eneste målscorer, men vi hadde flere store sjanser til å øke denne ledelsen. Hva skal til for at vi blir mer kyniske foran motstanderens mål?
Hva som skal til er vanskelig å svare på, men det handler om å være rolig i de situasjonene. Vi har flere gode avsluttere i troppen, og de setter dem sjansene vanligvis.

Endelig fikk med en oss en smultring. Hvor godt er ikke det?
– Det smakte selvfølgelig veldig godt for hele laget, og det gir en liten selvtillit-boost til oss helt bakerst.

Hvordan var stemningen i garderoben etter kamp?
– Stemningen var naturligvis veldig bra i garderoben etter kampen. Vi trengte den første seieren på Melløs.

Hva vet vi om Fløya? Det virker som et lag som har hevet seg siden i fjor?
– Fløya har gjort det bra i det siste. De jobber steinhardt, og er absolutt ikke er lag vi tar lett på.

Fløya på sin side har hatt en spesiell oppladning til denne kampen. To utsakke kamper som følger av covid-19. Hvordan skal vi bruke det til vår fordel?
– Det er ikke noe vi har hatt fokus på.

Er Fløya et lag Willy Sanneh liker å spille mot? Det har blitt noen mål og målgivende på de to oppgjørene mot laget fra nord.
– Hehe, ja man kan vel si det.

I starten av sesongen var vi farlige på cornere. Hva har skjedd her?
– Det er en blanding av mange ting, tror jeg. Skal innrømme at jeg ikke har vært helt fornøyd med servene mine i det siste, men det trenes på og det skal komme flere mål på dødball i løpet av sesongen.

Vil vi få se A-laget ut for å selge klubben inn mot kronekampen neste helg?
Det er det andre i og rundt klubben som styrer med, og gjør en veldig god jobb. Men det er ikke umulig.

Til alle som vurderer og ta turen til Melløs på søndag. Hvilken oppfordring har du til dem?
– Ta turen og støtt laget, sånn som dere har gjort hele sesongen. Første hjemmeseier kom mot Brattvåg, og vi håper og har troa på at den andre kommer i morgen. Ingenting er bedre enn å spille kamp foran et stort og heltent hjemmepublikum.

Foto: Christian Thuesen

Willy Cafu Sanneh lover flere mål på døballer utover høsten.