Velkommen til vårt nye hjem – På nett

Vi kan med stor glede ønske dere velkommen til vårt nye hjem på nett. Som dere sikkert har observert, så har hjemmesiden vår vært lite brukt eller faktisk ikke vært oppe i det hele tatt.

Det har vært en ønske en god stund å få gjort noe med hjemmesiden. I våres satt vi i gang arbeidet med ny og moderne hjemmeside. Selve siden er ikke helt ferdig, men nok til at vi endelig kunne ta den i bruk. Personen bak denne hjemmesiden er Kim G. Høiberg.

Vi ønsker i fremtiden å formidle dere nyheter om Moss Fotballklubb, Kråkevingen, reisebrev og andre type artikler. Vi er allerede i gang med en artikkelserie hvor vi viser frem alle de flotte menneskene vi har i og rundt Kråkevingen.

I skrivende stund har vi 2 stk skribenter. Disse er Christian Thuesen og Jan Erik Syverud. Christian har allerede skrevet saker for oss denne sesongen. Han er mannen bak Før kampen-artiklene som har blitt skrevet før hver eneste seriekamp denne sesongen som har blitt delt i våre plattformer på sosiale medier. Han har i tillegg vært fotograf for Moss Fotballklubb og Kråkevingen ved årets hjemmekamper.

Nytt er i år er podcast. Mot slutten av sommeren lanserte vår egen podcast. Denne fikk navnet VingenPod. Vil du finne ut mer om podcasten vår kan du ta en titt her!

Vi har som mål å få opp diskusjonsforumet «Kråkeboka» igjen, men først skal vi sørge for at vi slipper spambots.

Tilslutt har vi et ønske om å blåse liv i Banehopper-biten. Reglene er enkle.  Offisiell kamp for Moss Fotballklubb (serie, cup eller Europacup). Gamle som nye teller. Send oss din liste med hoppere til banehopper@kraakevingen.no, så skal vi få opp egen siden for dine hoppere nærmere jul.

Hvis du ønsker å bidra til å produsere innhold til vår hjemmesiden. Ikke nøl med å ta kontakt. Send oss en mail på innspill@kraakevingen.no