Tredje tapet på rad for rekruttene

Det ville seg ikke for rekruttene da Østsiden ble for sterke hjemme på Melløs mandag kveld. Dermed avslutter rekruttene vårsesongen med tre strake tap.

Bamba hattrick til ingen nytte

Det startet bra på Melløs. Bamba sendte MFK i ledelsen etter 9 minutters spill før Petter Stedjeberg utlignet etter 28 minutter for Østsiden.

MFK svarte umiddelbart da Bamba sendte MFK tilbake i ledelsen nesten direkte fra avspark etter utligningen. Østsiden utlignet på nytt fra straffemerket med underkant av 10 minutter til pause.

I det kampen bikket 60 minutter gikk Østsiden opp i ledelsen for første gang i kampen, men MFK brukte ikke lang tid på å svare. Minuttet etter Østsidens lederscoring utlignet Bamba med sitt 3. mål for kvelden. Lagene var like langt Melløs.

Da kampen gikk inn sine siste ti 10 minutter raknet det fullstendig for MFK. Christian Sukkes Østsiden scoret likeså godt 3 mål fra 82 minutter til dommeren blåste av kampen og vant til slutt 3-6.

Med det avslutter rekruttlaget vårsesong med sitt tredje strake tap. 13 kamper og 12 poeng er fasiten første halvdel av sesongen med 8 poeng ned til Rakkestad som er under streken med sine 4 poeng.

Neste kamp for rekruttlaget er mandag 1. august kl 18.30.

Råde feide over Tistedalen

Hardt satsende Råde avsluttet vårsesongen med målfest på hjemmebane mot Tistedalen. Riktig nok var Joakim Lindblad som ga gjestene ledelsen etter 20 minutter, men da Simen Kind Mikalsen utlignet etter 23 minutter skjønte alle hvilken vei dette kom til å gå.

Den suverene serielederen ga seg ikke før det sto 9-1 på lystavla i idrettsparken. Målscorere for Råde var Simen Kind Mikalsen (2), Christopher Hjelkrem, Albion Latifi, Oskar Fritnzer, Suka Suka, Halvor Mathisen og Antonio Nieves (2).

Fasit etter vårsesongen er 12-0-1, 36 poeng av 39 mulige med en målforskjell på 42-6. Åretes eneste tap kom borte mot Drøbak-Frogn i slutten av mai.

Neste kamp for Råde er hjemme mot Greåker 30. juli.