Tesfai blir i Sverige

Foto: Christian Thuesen

Den svenske midtbanespilleren Endreas Tesfai (20) som har vært på lån i Moss fra Brommapojkarna i 2021-sesongen blir etter alt og dømme ikke MFK-spiller i 2022.

Etter endt sesong dro Tesfai hjem til Stockholm for en liten juleferie, men har holdt døren åpen for en mulig retur til Moss også i 2022.

Etter gårsdagens oppdatering fra Melløs har vi vært i kontakt med den unge svensken. Han kunne fortelles oss at mye tyder på at han blir værende hjemme i Sverige etter nyttår.

– Jeg har ikke hørt fra Moss, men har snakket med sportssjefen i Brommapojkarna. De ønsker at jeg skal bli og spille i Superettan kommende sesong, så det heller mot det.

Nå skal jeg trene med Brommapojkarna i januar og skrive ny kontrakt i februar. Det er planen videre.

Brommapojkarna rykket opp fra Divisjon 1 til Superettan i 2021. Dette tilsvarer ca likt som et opprykk fra PostNord-ligaen til OBOS-ligaen.

– Det blir et nivå opp. Jeg har spilt lenge i Brommapojkarna, og ønsker å ta det neste steget her. Men en vet aldri i fotball.

Forrige sesong ble det totalt 28 kamper serie- og cupspill for Moss Fotballklubb, men ingen scoringer for midtbanespilleren fra Stockholm.

– Jeg vil takke alle Kråkevingen og alle supporterne som har støttes uansett resultat. Det har vært en ære å få spille i MFK-drakta. Tusen takk!

Vi takker Endreas Tesfai for hans innsats og ønsker han lykke til videre i karrieren.

Foto: Christian Thuesen