Tap i sesongens siste hjemmekamp

Det var to lag som ikke hadde noe å spille om på Melløs lørdag. Hødd hadde allerede sikret seg kvalik mens Moss Fotballklubb på sin side sikret plassen for et par siden.

Det var gjestene som tok kommandoen på Melløs innledningsvis og etter 11 minutter satt den i nettet bak Mathias Eriksen Ranmark. Et angrep som startet helt bakerst hos Hødds sisteskanse Arnold Origi. Etter noen stusser frem og tilbake var det Robin Hjelmseth som fikk en enkel oppgave å sette ballen i det åpne målet tilslutt.

Hjemmelaget slet å få til noe som helst mot et godt og kompakt Hødd-lag, men etter 24 minutter ble det balanse i regnskapet på Melløs. Noah Alexandersson var servitør etter et hjørnespark som videre fant pannebrasken til Stian Andersen. Andersen headet inn sin første MFK-scoring noensinne og vi var like langt på Melløs.

Selv etter scoringen var det Hødd som var det førende laget på Melløs. Gjestene fra Ulsteinvik hadde et par sjanser til å øke ledelsen, men ble hindret av ligaens beste keeper Mathias Eriksen Ranmark ved flere anledninger.

Men gjestene skulle få betalt for presset. 39 minutter var spilt på Melløs da Robin Hjelmseth i Karsten Warholms ånd løp og hoppet over Emmanuel Troudart. Alene med Ranmark satt Hjelmseth ballen mellom beina på Ranmark. Så var Hødd tilbake i ledelsen.

Over i andre omgang var Hødd frempå igjen. Alfred Scriven utfordret Momodou Lion Njie i hjemmelagets 16 meter. Scriven gikk i bakken og dommer pekte bestemt på straffemerket. Ut i fra TV-bildene var denne straffen som Kvik Halden forrige helg av den billigste sorten.

Robin Hjelmeseth så sin mulighet for å bl hattrick helt, men Mathias Eriksen Ranmark stoppet forsøket fra Hødd-spilleren.

Karl Joakim Wrele var nære å øke ledelsen for gjestene da han headet ballen i tverliggeren etter et hjørnespark få minutter etter straffebommen.

Mot slutten av omgangen flyttet MFK laget høyere opp i banen i et forsøk på en utligning. Noe Hødd så sitt snitt til å utnytte. Etter en ballmiss fra MFK langt inne på Hødds banehalvdel fikk de brått en hel banehalvdel å kontre på. Da kunneJann Julin Benjaminsen fastsette sluttresultatet til 1-3 langt inne i overtiden.

Dermed endte årets siste hjemmekamp i et fortjent tap. Vi ønsker Hødd lykke i kvaliken til OBOS-Ligaen og et hyggelig gjensyn med Arnold Origi.

Kampfakta

Moss FK – Hødd 1-3 (1-2)
Melløs

Tilskuere
220

Mål
0-1: Robin Hjelmseth
1-1: Stian Andersen
1-2: Robin Hjelmseth
1-3: Jann Julin Benjaminsen

Gult kort
Momodou Lion Njie, Moss FK
Willy Sanneh, Moss FK
Emmanuel Troudart, Moss FK
Besian Kadri, Moss FK
Eirik Franke Saunes, Hødd
Paul- Henri Moussinga Mouasso, Hødd

Moss FK XI 3-4-2-1
Ranmark – Njie (Kadri), Troudart, Andersen – Sanneh, Klaussen, Solvang Nilsen (Tesfai), Getz – Alexandersson, Klemetsen Jakobsen – Idrissi (Bam Carlos)

Bildegalleri fra kampen – Alle foto Christian Thuesen ©