– Vi støtter spleisen til Moss FKs Gatelag

Onsdag denne uka la Moss Fotballklubbs gatelag ut en melding på Facebook.

Les innlegget i sin helhet her
Vi på Gatelaget er så heldige at vi får disponere en garderobe her på Melløs. I den forbindelse har vi lyst til å male og gjøre det litt mer praktisk og trivelig. Vi har derfor opprettet en Spleis som vi håper våre følgere og andre har lyst til å bidra på. Vi trenger først og fremst midler til maling og til oppbevaring som låsbart skap og hyller. Vi setter utrolig stor pris på alle bidrag.

Kråkevingen ønsker å bidra slik at Gatelaget kan fortsette å bygge en sunn og god garderobekultur på Melløs. Vi vet at noen av garderobene på Melløs ikke er eller har vært i beste forvaltning.

– Bedre fasiliteter vil være med å skape trivsel. Vi synes dette er et strålende initiativ av Gatelaget. Kråkevingen vil derfor bidra med kr 2000,- til denne spleisen, forteller talsmann i Kråkevingen Jan Erik Syverud

– Gatelaget er supert tiltak og en viktig del av MFK-familien. Vi befinner oss i en situasjon hvor det ikke alltid er like enkelt å treffe andre. Derfor er det hyggelig for oss å kunne bidra på denne måten. Nå ser vi fremover hvor vi håper snart alle våre lag kan få trene for fult og spille kamper igjen, avslutter Jan Erik Syverud.

Direkte link til spleisen her.

Moss Fotballklubbs gatelag er i regi av MFK Care. Mer om hva MFK Care jobber med kan dere lese her.