Stortap for rekruttene – Råde og Sprint-Jeløy vant

Det ble stortap for rekruttene, Råde vant på en dårlig dag, og hvor Sprint-Jeløy knuste Mikkel Aastrand og Drøbak/Frogn.

Fikk juling av Kvik Halden 2

Rekruttene fikk kjørt seg på Melløs mandag kveld. Kælla 2 startet relativt ungt mot Kvik Halden 2 på sin side stilte ganske greit. For det var gjestene fra festningsbyen som styrte alt på Melløs, men en god Nicklas Lagesen ryddet unna det som måtte komme den første halvtimen.

Gjestene fikk hull på byllen ved Deni Hasanagic etter en halvtime, og da hadde nevnte Lagesen allerede reddet Kælla 2 fire ganger tidligere.

Gjestene fortsatte der de slapp etter pause, nettopp med å misbruke store sjanser, men Markus Brandon Manirakiza doblet for gjestene etter timen på kunstgresset. Benjamin Kielland satte inn 3-0 før Gustav Hovde-Holberg økte til 4-0. Markus Brandon Manirakiza ble tomålscorer med 10 minutter igjen å spille, etter et noe svakt forsvarspill av Kælla 2.

Sander Leonard Martinsen-Wold satt inn 1-5 for Kælla 2 5 minutter før slutt. Noe som også ble sluttresultatet.

Det var klasseforskjell på lagene på Melløs som stilte med et ungt mannskap. Nicklas Lagesen sto en god kamp, og kan ikke lastes for noen av målene.

– Vi ble rett og slett for redde til å spille ball, og mistet ballen altfor enkelt. Vi stiller også med et ungt lag, sa Uno Pedersen i en kort kommentar etter kampen.

Rekruttene hadde mer nok med å forsvare seg mot polkagrisene fra Halden.

Wasenius scoret – Råde vant

Råde fik jobben gjort hjemme i Parken mot Lisleby lørdag formiddag. Håvard Dalseth ga hjemmelaget ledelsen etter halvtimen spilt. Tidligere MFK-spiller Fredrik Wasenius økte til 2-0 med 20 minutter igjen å spille, og flere mål ble det ikke i Parken.
En hadde kanskje forventet at Råde ville kjøre over Lisleby, som de har gjort med motstanderne i de foregående rundene. Slik ble det altså ikke.

Foto: mossfk.no

Thun: – Vi vinnner på en ræva dag
– Vi vinner på en dårlig dag. Vi tar med oss nettopp det, og at vi holder nullen. Utover seier var det ikke mye ved prestasjonen vi er fornøyd med. En rotete og oppstykket kamp hvor en del merkelige avgjørelser fra dommer sett fra våres side, men det er dommeren som bestemmer.

Det blir trolig flere slike kamper utover, så vi må jobbe videre med oss selv og de tingene vi kan styre. Nå er vi ferdig med Lisleby. Nå er vi fokusert på kamp mot Kråkerøy 2 hvor vi ønsker en god treningsuke inn mot den kampen, fortetter Thun.

Du har ikke spilt så mye denne sesongen?
– Det stemmer. Jeg trener meg opp igjen etter en skade, men fikk noen minutter mot Lisleby i helga, avslutter Thun

Sprint-Jeløy med en solid seier på Seiersten

De hvite og blå fra øya kom godt i gang på Seiersten. Tim Reinback ga gjestene ledelsen allerede etter 2 minutter. Alban Ramandani økte ledelsen fra straffemerket før det var spilt 20 minutter i Drøbak.

Redusering kom etter at Mikkel Aarstrand viste seg frem. Det var enkelt å se at Mikkel Aarstrand har jobbet flere år som servitør på Støvig Hotel da han serverte Anders Brenden Solvang, og 2-1.

Etter hvilen ble alle ex-kællær med en fortid i MFK hyllet av Kråkevingen som tok turen innom Drøbak etter en tur på Kongsvinger. Tim Reinback som så ut som han var relativt klar til å feire bursdagen sin senere samme kveld økte til 3-1 like etter pause.

Reinback var ikke ferdig riktig ennå. Hattricket ble sikret 20 minutter før slutt. Selv om Sprint-Jeløy var farlig frempå flere ganger etter dette, ble det ikke flere mål på Seiersten.

Foto: mossfk.no

Aaarstrand: – Vi spilte til tider god fotball
– Vi varr gode imellom begge boksene, og spilte til tider rundt Sprint i 1. omgang. Men i begge bokser ble det litt mye menn mot gutter, og Sprint satt sine sjanser, samtidig som de holdt stand bak i forsvar, sa Mikkel Aarstrand etter kampen.

Hvordan var det å komme ut etter pause til hyllesten fra Kråkevingen?
– Det var helt sykt! Jeg fikk helt gåsehud!

Hva tenker du videre om sesongen for DFI sin del? Hva er ambisjonen for årets sesong?
– Vi er et veldig ungt, men hardt arbeidende lag! Spiller veldig god fotball til tider. Men vi må bare bli litt tøffere inne i feltet. Mer kynisme!

Ambisjonen må jo være å hamle opp mot de beste, selv om vi ser at vi må opp noen hakk etter møtet med Sprint, avslutter Aarstrand.

Foto: mossfk.no

Stokkebø: – Mikkel fikk kjenne på saksa
– Vi er godt forberedt på hvordan DFI ville spille, og gjorde noen tilpasninger deretter. Vi kom godt i gang og fikk to raske mål noe som gjorde det vanskelig for DFI.

De er riktignok et lag som er gode med ball, og fikk satt et ganske godt trøkk på oss fra 25 og ut til pause. De fikk også med seg en scoring inn mot pausen. Etter en god prat i pausen gjorde vi noen taktiske endringer som jeg følte at vi fikk fullstendig kontroll i 2. omgang. Vi har en såpas bra tropp, og gode enkeltspillere med forskjellige X-faktor at vi kan tilpasse oss og vinne kamper på det!

Må gi skryt til DFI for å være et vanskelig lag å møte, men som sagt så føler jeg vi har god kontroll ut hele 2. omgang uten å slippe til noen særlige sjanser, oppsumerer Stokkebø.

Fikk Mikkel kjenne på den berømte saksa?
– Det var artig å møte Mikkel igjen. Han fikk selvsagt et møte med saksa, men såpas rent (som det pleier å være) at det ikke ble frispark.

Kråkevingen stoppet innom Drøbak for å synge på gamle kællær. Hvordan var det å komme ut til 2. omgang?
– Det var helt nydelig! Artig påfunn, og gjennomføring av kjære Kråkevingen! Jeg kan snakke for meg selv, og et par av oss andre, men det ga oss virkelig en boost i 2. omgang, så må bare takke og hylle Kråkevingen for det.

Neste kamp er mot MFK 2. Blir det rart å møte et MFK lag?
– Skal jeg være helt ærlig vil det nok ikke bli så spesielt, og det er jo mest fordi at jeg kjenner jo omtrent ingen som spiller i Moss lenger, noe jeg synes er trist.

I tillegg skal de vel også stille relativt ungt så nei egentlig ikke. Generelt sett er nok det en kamp vi i utgangspunktet skal vinne, men ingen kamper går av seg selv. Vi må opp på hesten og gjøre jobben som kreves, sier Stokkebø avslutningsvis.

Neste runde

06.09 – Sprint-Jeløy – Moss 2
Bellevue, kl 20.00

06.09 – Kråkerøy 2 – Råde
Kråkerøy, kl 20.00