Solvang Nilsen og Kidane klare for Moss FK

Årets første signeringer er i havn. Torsdag kveld signerte Jørgen Solvang Nilsen (25) en avtale som strekker seg ut 2022 og fredag signerte Adonai Mehary Kidane (22) en avtale som binder seg ut årets sesong.

Foto: Erik-André Kristiansen

Solvang Nilsen har gått gradene hos Strømsgodset etter han startet med fotball i Lier, men slo aldri helt igjennom på Gamle gress i Drammen. Etter oppholdet i Drammen har vært innom Bærum, Ullern, Oppsal, Elverum og senest Asker. Han er tiltenkt en defensiv midtballerolle i Moss Fotballklubb. Har vært på prøvespill 2019 uten å få napp, men i år fikk han snøret i bunn.

Forrige sesong ble det bare 50 minutter fordelt på 4 kamper i en sesong preget av sykdom av skader, men skal vi tro Solvang Nilsen er han klar for å vise seg frem på Melløs de kommende sesongene.  

En litt kjip ting er å ha over seg at Solvang Nilsen har rykket ned med Ullern, Oppsal og Elverum. Oppsal og Elverum skjedde i samme sesong tilbake i 2019. Dr. Nedrykk.

Fortvil ikke. Vi har hatt spillere som har endt den trenden hos oss tidligere. Joachim Walltin ble kalt Dr. Nedrykk i sin tid. Rykket aldri ned da han var her. Selv om han var farlig nær i 2004.

Foto: Skeid.no

Kantspiller Adonai Mehary Kidane kommer fra et kort opphold i Skeid, men har erfaring fra Bærum, Skeid og Nybergsund/Trysil på PostNord-nivå. Forrige sesong hos Skeid Oksene ble det med mye innhopp fra benken, men gutten som har gått gradene i Holmlia og Grorud har ambisjoner om Europa og kan bekle kantrollen på begge sider.

Velkommen til Moss, Jørgen og Ado!