Solid innsats mot Sprint-Jeløy

Ettersom Råde gikk på et tap på mandag kunne Sprint-Jeløy med seier innta tabelltopp med seier mot Moss 2. Rekruttene fra Melløs stilte som forventet ungt for anledningen holdt unna lenge, men det var vertene fra feil side av kanalbrua som tok alle poengene.

Det startet som forventet med et voldsomt press fra hjemmelaget Sprint-Jeløy. De unge rekruttene til MFK slet til tider med å spille seg frem til midtbanen. Hjemmelaget dundret på som vanlig og kom til flere farligheter, men en god Elias Myrhayg Bachke holdt unna det som kom innledningsvis.

Det skulle ta 20 minutter før MFK var i nærheten av Sprint-Jeløy mål etter en kontring som endte i to halvfarlige muligheter, men dessverre for gjestene så endte det med utspill fra Sprint-Jeløy keeper og MFK-supporter Odin Nordvåg.

I det klokka nærmet seg halvtimen spilt på Bellevue dunket tidligere MFK-spiller Tim Reinback 1-0 etter corner. Hjemmelaget i ledelsen fult fortjent.

Samme mann økte til 2-0 bare minutter senere, og fikk sitt hattrick i underkant av 10 minutter etter scoring nummer 1. Scoringen kom etter godt kombinasjonspill med Øreåsen-gutten Alban Ramadani. 3-0 sto det etter 35 minutter, noe som holdt seg til pause.

Tross for spill mot et mål i så og si hele 1. omgang klarte de unge rekruttene til MFK seg bra, og etter pause var det MFK-lag som truet Sprint-Jeløy oftere og kom til flere ok avslutninger.

Selv om MFK yppet seg ved flere anledninger utover i 2. omgangen hadde hjemmelaget god kontroll, men det unge mannskapet fra Melløs gjorde seg ikke bort etter pause.

Tim Reinback fastsatte sluttresultatet til 4-0 på tampen av omgangen, og kunne kostet på seg et stort glis. Matchballen fikk han dessverre ikke ettersom at Sprint-Jeløy ikke hadde råd til å miste flere baller etter at Henrik Stokkebø hadde skuddtrening på onsdag.

Som forventet før kamp ville MFKs unge rekrutter få det tøft på Bellevue, men ingen kan ta frem dem innsatsen. De tørr å spille ball, og får dette til i perioder i 2. omgangen.

For Sprint-Jeløys del betød dette 3 poeng og tabelltopp, men sent torsdag kveld ble det klart at Råde fikk medhold i sin protest ettersom Kvik Halden 2 brukte for mange spillere over 22 år. Siste ord er neppe sagt i denne saken.

Sprint-Jeløy møter Råde på bortebane til seriefinale lørdag 9. oktober kl 15.00. Dagen før Moss  – Senja.

Foto: Joakim Bekkåsen

Fra venstre: Victor Melbye,Melvin Lystad, Sander Urbach og Jonas Ulsrud Vanvik (C) leverte en god innsats mot Sprint-Jeløy.

Kampfakta

Sprint-Jeløy – Moss FK II
Bellevue, Moss

Tilskuere
23

Mål
1-0. Tim Reinback
2-0: Tim Reinback
3-0: Tim Reinback
4-0: Tim Reinback

Moss FK II 4-3-3
Bachke – Vanvik, Melbye, Andresen, Masters – Lystad, Curcio, Gashi – Nilsson, Urbach, Schau

Reserver
Suleiman, Bredal-Kvivesen, Abdulkadri, Roer, Islam, Martinsen-Wold, Broch Thobru

Sprint-Jeløy 3-5-2
Nordvåg – Johannessen, Johnsen, Ohlsson – Moberg, Stokkebø, Kiani, Kozica, Måleng – Reinback, Ramadani

Reserver
Willadssen, Fosser, Topallaj, Kaldheim, Krokdal, Lindkjenn, Gruhle

Bildegalleri fra kampen – Alle foto joakim bekkåsen ©