Skarnes Gray sørget for poeng i Drøbak

Rekruttene står fortsatt uten seier i Amedialigaen etter sommerpausen. Mandag sørget Ås-gutten Samuel Skarnes Gray for poengdeling på Seiersten.

Rekruttene har til gode å vinne en kamp i serien siden Greåker ble smadret 0-8 på bortebane i starten av juni.

Mandag kveld var det duket for et familieoppgjør på Seiersten i Drøbak. DFIs kaptein og tidligere MFK-spiller Mikkel Aarstrand spilte ikke kampen ettersom han var på ferie i varmere strøk.

Curtis Bokuma som ble matchvinner i det motsatte oppgjøre på Melløs tidligere i våres ga hjemmelaget ledelsen etter 26 minutter.

I det kampen var på vei til å bikke timen spilt pekte Samuel Skarnes Gray nese til fetter Felix Tomer Gray på DFI før han utlignet til 1-1 for MFK. Flere mål ble det ikke i Drøbak. Dermed endte det med 1-1 i Drøbak. Neste uke kommer Lisleby på besøk til Melløs.

– Det var en god kamp av oss. Vi styrte spillet, hadde ballen mye og viste flere gode kombinasjoner. Vi hadde flere store muligheter som vi burde utnyttet bedre. Gutta la ned god innsats og vi fortjente å vinne kampen. Juniorspillerne fortjener skryt i dag, forteller Stian Andersen etter kampen.

Kampfakta

Drøbak-Frogn – Moss 2 1-1(1-0)
Seiersten, Drøbak

Tilskuere
39

Mål
1-0: Curtis Bokuma
1-1: Samuel Skarnes Gray

Moss FK 4-3-3
Rojas – Jabari, Haugsvær, Andersen, Masters – Wold, Stavdal, Kase-Berg – Eriksson, Schau, Skarnes Gray

Reserver
Jin-Wu Hoff, Karlsurd, Guthu, Ezekel, Berg, Roer, Ali

Foto: Christian Thuesen