Rotet bort seieren på overtid

Med 7 poeng av 9 mulig på de tre siste bortekampene var det et forventningsfult hjemmepublikum på Melløs som var klare for sesongens første hjemmekamp. Oliver Midtgård og Besian ga Moss en 2-0 ledelsen til pause, men etter hvilen kom Bærum tilbake to ganger. Ekstra bittert var at utligningen kom langt inn i overtiden.

Kampen startet med at bortelaget var best de første ti minuttene, uten å skape de store farlighetene. Det farligste gjestene skapte var etter et innlegg fra Sander Eng Strand, som Sylvin Ilolo ikke klarte å omsette til scoring.

Toppscorer for MFK Sebastian Pedersen måtte forlate banen med skade før 10 minutter som en følge av en voldsom takling i åpningsminuttene. Han ble ersattet av Oliver Midtgård.

MFK jobbet seg inn i kampen etter en forsiktig start. Hjemmelagets første sjanse var det høyreback Willy Hagren Sanneh som sto for. Etter å blitt satt opp i en god posisjon inne i 16-metern, klarte en Bærum-forsvarer å blokkere skuddforsøket. Hjemmelaget skapte i tillegg en farlighet signert Thomas Klemetsen Jakobsen. Et langt oppspill ender i beina til venstrekanten, som skyter like utenfor stolpen.

MFK hadde nå initiativet i kampen, og en scoring lå i lufta. Etter 31 minutter skulle den også komme. En nydelig pasning fra Emmanuel Troudart ender opp hos Klemetsen Jakobsen, som klarer å vende opp inne feltet og får sendt avgårde en avslutning. Skuddet reddes av Bærums keeper, men på returen står Oliver Midtgård. Midtgårds avslutning går via en Bærum-spiller og i mål. Dermed 1-0 ledelse for hjemmelaget.

På overtid i første omgang skulle også MFK bli belønnet med nok en scoring. En dårlig klarering fra Bærum ender hos Thomas Klemetsen Jakobsen. Etter gode kombinasjoner med Adonai Kidane sender Jakobsen et innlegg mot bakre stolpe. Der kommer Besian Kadri i hundre, og stanger kontant inn en 2-0 ledelse for hjemmelaget til pause.

En god Besian Kadri stanget inn 2-0 på overtid i første omgang.

I andre omgang gjør Bærum noen bytter som skulle vise seg å bli avgjørende. Bortelaget er det klart beste laget etter hvilen. Etter 64 minutter kom reduseringen for gjestene. En corner fra Simen Vedvik finner hodet til innbytter Benjamin Zalo, som stanger inn reduseringen. Gjestene er også nære en utligning ved flere anledninger. Nærmest var Sylvin Ilolo med et skudd fra 17 meter, som går like utenfor målet til Daniel Rojas. I tillegg treffer bortelaget stolpen etter et innlegg fra venstresiden. Langt inn på overtid skulle bortelaget få betalt for presset i andre omgang.

Etter 94 minutter ender et lavt innlegg i beina på Klajdi Burda som får en enkel oppgave med å sette inn utligningen for gjestene.

Dermed ender kampen 2-2. Ut ifra spill og sjanser er det et rettferdig resultat, men å miste seieren så sent i kampen kjennes som et tap på kroppen.

Neste kamp spilles borte mot opprykksfavoritt Hødd til lørdag.