Ranmark skrev under for Moss FK

I starten av forrige sesong slet Moss Fotballklubb med mye, men det var kanskje helt bakerst hvor det ble mest synlig. Daniel Rojas hadde flere ganger kommet i fokus med flere dårlige innvolveringer. Det resulterte i Mathias Eriksen Ranmark kom inn portene på lån ut sesong.

Både klubb og supportere hadde et stort ønske om å se Mathias Eriksen Ranmark videre på Melløs ettersom kontrakten med Molde gikk ut etter 2021. Mandag ble det klart. Burvokteren fra Oppsal har skrevet en toårskontrakt med Moss Fotballklubb.

Foto: mossfk.no

Godt å ha deg på plass. Var det helheten av å bo på Østlandet nærmere kjæreste og familien som gjorde at du valget nettopp ble Moss?
– Ja det er en bonus at det er nærmere «hjemme», men det viktigste er at jeg får spille fotball. Også liker jeg klubben og menneskene her veldig godt!

Det var vært noen sesonger for din egen del som har vært preget av skader og lite spilletid. Hvordan har dette påvirket deg?
– Det har vært veldig frustrerende og kjedelig, men sånn er livet i fotballen. Jeg er like motivert for og lykkes på det øverste nivået nå, som for 5 år siden

Når du nå har blitt MFK-spiller permanent. Hvilke ambisjoner har du for deg selv og klubben i de neste sesongene?
– Jeg har som sagt fortsatt ambisjoner om og spille på det øverste nivået, og det tror jeg passer bra inn her.

Ambisjonene våre som klubb må være å hele tiden bli litt bedre, det pleier å bli bra til slutt da!

Du er allerede blitt godt kjent med klubben og oss supportere rundt klubben. Hadde det en påvirkning på at valget med MFK i 2022?
– Ja, det hadde det absolutt! Det var herlig å spille foran Kråkevingen i fjor, og det gleder jeg meg masse til i år også. I tillegg er det hyggelig å se igjen alle andre på Melløs. Jeg trives godt her.

Når var det du bestemte deg for at Melløs ble din nye hjemmebane?
– Det var vel så sent som nå i helgen, etter litt frem og tilbake.

Du hadde en bil fra Toyota Molde, er den levert tilbake? Blir det å sitte med onkel Bengt på vei til trening fremover?
– Haha, den er levert tilbake. Blir litt med Onkel nå i starten, så får vi se.

Hvor ser vi Mathias Eriksen Ranmark og MFK om 3 år?
– Det er jo fristende å si på Melløs enten et eller to nivåer opp!

Foto: Christian Thuesen