Kjøp billett – støtt Moss Fotballklubb

Vi nærmer oss seriestart!

Eller vent litt… Vi skulle nærmet oss seriestart. Fredag 16. april er i utgangspunktet årets første hjemmekamp i PostNord-Ligaen mot Alta.

Ettersom situasjonen er som den har blitt i Norge grunnet pandemien, må vi vente enda litt lengre før vi kan få se Shaun Constables menn i aksjon på Melløs.

Forrige vår satt vi i gang en fiktiv kamp. Der kunne du kjøpe en billett til en kamp som ikke ble spilt, og konseptet hadde stor suksess rundt i det ganske land. Vi registrerer at klubben er på vei ut av sumpa fra rød til gul sone, så la oss gi de en skikkelig boost inn i gul sone!

Kjøp billett – Støtt klubben

Prisen pr billett er satt til 100 kr pr billett. Merk meldingen på Vipps med billett. Kjøper du f. eks 4 stk. Merk betalingen med billett 4. Dette er for å gjøre det enklere å telle antall billetter kjøpt.

Vi oppfordrer og utfordrer næringslivet til å gjøre det samme med et minimums antall på 10 stk.

Alle bedrifter som blir med, vil få en sak delt på Kråkevingens SoMe plattformer.

Kråkevingen med kiosk

Kråkevingen stiller med kiosk på kampdag. Formålet med kiosken er å gi noe tilbake til Yngres Avdeling i Moss Fotballklubb. I 2020 gjorde vi det samme som gav en liten sum. Vi har lyst til å kunne gi mer tilbake til Yngres i klubben ved å slå sammen summen fra årets fiktive kiosk og fjorårets.

Mer summen du handler for med kiosk. Slik at vi ser hva som er kjøpt i kiosken.