– I år går ferien til Bulgaria

Nykommeren fra Lørenskog rakk å spille en internkamp før han ble skadet. På sin første trening etter skadeavbrekket tidligere i våret røk korsbåndet på trening. Nå gleder Michael Singh seg til å kaste krykkene.

Foto: mossfk.no

Hvem er Michael Phillipé Singh?
– Jeg er en gutt/mann på 23 år. Født og oppvokst i Lørenskog. Spilte også der hele karrieren før turen gikk videre til Moss nå i vinter.

Er som regel blid og glad med mindre jeg er på banen. Er en ganske tilbakelent kar på fritiden og stresser så og si aldri, men det endrer seg med en gang fotballskoa blir tatt på.

Du har vært veldig uheldig med skader etter overgangen fra Lørenskog. Først fikk du deg en smell i internkampen i januar før du røk korsbåndet tidligere i våres. Hvordan står det til med deg nå?
– Selvfølgelig veldig kjipt å få en så alvorlig skade før jeg i det hele tatt har fått spille en tellende kamp, spesielt når jeg er i en ny klubb. Det er dessverre en del av fotballen og nå får jeg ikke gjort noe med det.

Nå har jeg gått 11 uker på krykker og har 1 uke igjen før jeg kan gå så det blir bra! Så nå er det bare å se fremover. Nå ser jeg utrolig mye frem mot opptreningsfasen. Det skal bli godt å komme litt i gang igjen hvertfall. Alt skjer av en grunn, tenker jeg.

Hva er det beste med sommeren?
– Det beste med sommeren er varmen. Jeg hater kulde så utrolig mye i tillegg til at jeg konstant fryser, så varme er det absolutt beste!

Hvor i verden går sommerferien i 2022? Utlandet eller Norgesferie?
– Ferien i år går til Bulgaria og Sunny Beach! Etter 2 år med norgesferie så er det deilig å komme seg til Syden igjen.

Hva er ditt beste ferieminne?
Første gang pappa lot meg bli med på vannscooteren. Jeg var sikkert 4-5 år gammel.

Grilling hører til sommeren. Hva er den ultimate grillmaten for deg?
– Soleklart persisk kebab! Koobideh heter det

Hvem i gruppa tror du er bleikest når dere er tilbake fra ferien?
– Holder Samuel som favoritt her.

Hvis du kunne valgt et sted i verden å dra på ferie. Hva er din drømmedestinasjon?
– Bora Bora

Når fotballen sparkes i gang igjen i august. Hvilken oppfordring har du til alle de som vurderer å ta seg en tur på Melløs?
– Bare å møte opp! Klubben har ikke vært der de selv ønsker eller burde være de siste årene, men nå er vi endelig ordentlig i gang! Alle fra materialforvalterne, til gutta i troppen og til de som er ute med skade er villig til å blø for drakta, også håper vi så mange som mulig kommer og støtter oss!

Det har vært enorm støtte hele våren og det er absolutt ikke noe vi tar for gitt! Vi er klare for å fullføre jobben til høsten, og det håper vi også alle andre med hjerte i Moss er også.

Foto: Christian Thuesen