Hei alle Mossekællær!

Hei alle Mossekællær!

Etter en litt skuffende serieåpning, er det nå på tide å se fremover. Alta borte viste vi var en vanskelig oppgave og VIF 2 hadde vi håpet på 3 poeng.

På Melløs i perioder viser kællane at det ligger mye potensial i laget og når de får bort de personlige feilene og får satt en bedre struktur defensivt, så kan jeg garantere mange 3 poengere fremover.

Allerede til onsdag er det nye muligheter mot Senja borte. Dette blir heller ingen enkel kamp, vet lite om Senja men er sikker på at kællane gjør sitt beste og 3 poeng blir med i sekken hjem til Melløs.

Synes det er på sin plass og skryte av guttene som har styrt fotballskolen uken som var. Tveter/Enerhaugen har gjort en fabelaktig jobb og levert et kjempe opplegg for våre barn i Moss. Unge trenere/instruktører har møtt opp hver eneste dag med godt humør og lært barna masse nytt og skapt et godt samhold.

Jeg ønsker kællane lykke til mot Senja, så sees vi på Melløs neste hjemmekamp.

Jeg var utrolig heldig som fikk 12 fantastisk år i Moss Fotballklubb. Jeg har opplevd både opp- og nedrykk, men det er et spesielt minne jeg husker veldig godt.
Opprykket vårt i 95 under Per Mathias Høgmo og siste serierunde borte mot Aalesund.

Vi vant 0-1 etter mål av Rune Tangen. Moss vant avdelingen å rykket endelig tilbake til Tippeligaen. Det som møttes oss da vi ankom Moss den kvelden er vanskelig å ikke glemme. Alle menneskene som var kledd i gult og sort.

Dette er selvfølgelig noe vi alle ønsker å gjenskape, men da må vi stå sammen, bygge stein for stein og skape en vinnerkultur. Dette vil vi ikke klare uten klubbens aller viktigste og trofaste støttespiller Kråkevingen. De har for oss alltid vært den de beste supporterne.
I medgang og motgang.

Svart og gule Mossekællær – Det er bare et lag i Østfold!

En fotballhilsen fra Julle