For et år vi har vært igjennom!

Daniel leder av KråkevingenIngen trodde vel i april at vi skulle sprette en ekstra Champagne i år – selv om det startet bra! Seier etter seier etter seier rullet inn og Kællane satt på tabelltoppen og tittet ned på resten av avdelingen.

På tross av gode resultater og god poengfangst i vårsesongen ble det trangt i toppen på høsten. Opprykket som noen hvisket om var ikke så sannsynlig som det kunne virke som…

Som rutinerte kråker var nok vi i Kråkevingen sent ute med optimismen. Vi har vært ute en høstkveld under flomlysa (som nesten ikke har blitt brukt) på Melløs før og er kanskje litt i overkant «kloke» av skade? Dette gjorde bare spenningen desto større når vi sto på Ullern i oktober. Vi var en gul vegg av støtte, entusiasme og ren glede! Jeg tok meg en titt fra indre bane og opp på tribunen før kampstart og det var rett og slett bare jævlig vakkert! Mossingene stilte opp i gult og svart og var både den 12., 13. og 14. mann!  Scenene etter kampen var enda vakrere og følelsen av å få være til stede når opprykket var sikret sitter igjen enda!

Tusen takk til alle sammen! Ikke bare alle som var med til Ullern. Tusen takk til alle som har vært på kamp på Melløs, vært med på busstur, vært med på ferjetur og alle som har bidratt med flagging, stands, koordinering og ikke minst SYNGING! Det er lenge siden det har vært så god stemning på feltet, være seg hjemme på Melløs eller på diverse bortefelt i det ganske land. Vi har i år, som alltid, vært representert på alle kamper og det er en ting jeg er forbanna stolt av! Vi er en fantastisk gjeng som har overlevd både grillende Arendalitter, våte Egersundere, hovne Ørner, kvalme Haldensere, bluss, røyk og skrikinga til Hjælm!

Vi er nå på vei inn i et nytt år. Klubben har (endelig) fått på plass en daglig leder (velkommen skal du være!) og vi stiger inn i OBOS-ligaen. FOR ET ÅR DET SKAL BLI! Jeg er ikke i tvil om at det kommer til å bli tøft. Det kommer til å bli kjipe øyeblikk neste år også, men jeg håper at vi får nok gode øyeblikk å varme oss på. Jeg håper vi får nok gode poeng til å slippe å være nervøse de siste serierundene. Altså, skal vi gå for hva jeg HÅPER så kan jeg selvfølgelig si at jeg HÅPER vi rykker opp neste år også, men det er voldsomt mye å håpe på – så det får de som er mer optimistiske enn meg få stå for.

Det jeg håper på mest av alt er at jeg ser igjen alle jeg har sett, møtt, snakket med og sunget sammen på Melløs i det kommende året! Jeg kan ikke navnet på alle, men det er godt å se de samme fjesene som stiller opp gang på gang – og det er flott å se nye fjes!

Det har vært fantastisk å kunne synge så høyt at de har hørt oss helt ned til Glomme! Når Hjælmen tok M’en etter hjemmekampene er jeg rimelig sikker på at de stengte Svinesundsbrua pga ekstreme svingninger.

Nå håper jeg alle har kommet seg gjennom romjula med sangstemmene i god behold og ser frem til sesongstart i 2023!
Jeg ønsker dere alle en fantastisk nyttårsfeiring og et godt nytt år!

Daniel