Full pott og tabelltopp

Det startet så bra da Anas Farah spilte igjennom Bamba etter 8 minutter. Bamba rakk så vidt og dempe ballen før Ullerns Abdel-Hedi Ali sparket ballen videre i mål bak Ullerns målvakt.

Mer jubel skulle det bli på Melløs da Leo Getz fant pannebrasken til Kristian Strande som økte til 2-0 etter bare 10 minutter på Melløs.

Kællane var virkelig i siget innledningsvis. Velte Hellestø, Anas Farah og Noah Alexandersson kombinerte fint få minutter senere. Sistnevnte Alexandersson dro av en mann før han fikk avslutte fra 16 meter. Skuddet gikk dessverre i stolpen og ut.

I det lystavla bikket 15 minutter på Melløs var det tidligere MFK-spiller Christoffer Skårn som fant Lars Følstad foran mål via en MFK-spiller. Følstad fikk til en lur avslutning under armen på Mathias Eriksen Ranmark og Ullern var tilbake i kampen. 1-2.

Et resultat som sto seg til pause. Etter hvilen ønsket nok mossingene på tribunen at MFK skulle drepe kampen i 2. omgang, men så skjedde ikke. Ikke at Ullern skapte en haug av sjanser, men en følte seg ikke helt trygg på at dette skulle holde helt inn. Både Bamba, Claudi Braga og Velte Hellestø hadde sine halvsjanser til å øke ledelsen, men det holdt med 2-1 helt inn.

Dermed er MFK eneste lag i vår avdeling som har startet sesongen med full pott etter 3 serierunder. Neste helg er det bortekamp mot Notodden. Har du lyst til å være med på bussen? Mer info finner du her.

Kampfakta

Moss FK – Ullern 2-1 (2-1)
Melløs, Moss

Tilskuere
554

Mål
1-0: Selvmål
2-0: Kristian Strande
2-1: Lars Følstad

Gult kort
Mathias Eriksen Ranmark, Moss FK
Bamba, Moss FK

Moss FK XI 4-3-3
Ranmark – Andresen, Strande, Andersen, Getz – Håpnes, Koko, Hellestø – Alexandersson, Bamba (Claudio Braga), Anas Farah (Troudart)

Bildegalleri fra kampen – Alle foto Christian Thuesen ©