Fra himmel til helvete på under en uke

Hjemmelaget Levanger var på fra første spark. Før det var spilt ett minutt på TOBB Arena, var det kun en redning fra Mathias Eriksen Ranmark som hindret MFK i å ligge under allerede da.

Men man så at det ikke var noe som stemte fra starten. MFK slet hver eneste gang Levanger var i angrep, og etter 12 minutter måtte Ranmark plukke ut ball nummer én fra nettet. Simen Hagbø fikk stå helt umarkert inne i boksen og hadde få problemer med å sende gjestene i ledelsen.

Og på stillingen 1-0 til Levanger hadde MFK sine muligheter til å utligne, men Noah Alexanderssons to kjempemuligheter gikk til side og over mål. Som publikummer på TODD Arena med et MFK-hjerte opplevde man at hjemmelaget var farlig frempå hver eneste gang de kom fremover. Da MFK brant sine sjanser, gikk Levanger opp i 2-0 etter et langt innkast fra Sander Sundnes, og Levangers Daniel Pollen fikk lov til å stå helt umarkert og øke ledelsen for trønderne.

Noen minutter senere økte Arne Gunnes til 3-0 etter nok et slett forsvarsspill, mens på overtid fikk hjemmelaget tildelt et straffespark etter at Laurent Mendy hadde lagt en Levanger-spiller i bakken. Sanel Bojadzic sendte Levanger til pause med 4-0.

Etter hvilen gjorde Thomas Myhre tre bytter, da Maris Andresen, Henrik Gjesdal og Eyþór Björgólfsson ble igjen i garderoben og ble erstattet av Adan Hussein, Ilir Kukleci og Sebastian Pedersen. Det skulle gå fra vondt til verre etter pausen for MFK sin del. Bare få minutter etter hvilen var Bojadzic frempå etter en retur fra Ranmark, og det stod 5-0.

Levanger hadde grei kontroll, og hjemmelaget var nærmere 6-0 enn MFK var redusering, og Levanger kunne juble for sin første seier i årets OBOS-liga og rett til topps på tabellen.

Jeg har lært at dersom man ikke har noe pent å si, så hold kjeft. Derfor skal jeg ikke si så mye annet enn at det var ekstremt skuffende å se et MFK-lag som ikke møtte opp til kamp. Så får de ansvarlige ta seg av resten. Turen hjem fra Levanger ble ikke noe kortere med 5-0 i sekken.