Før kampen: Hødd – Moss FK

Plassering i 2019: 7. plass PostNord-Ligaen avdeling 1
Trener: Kevin Knappen
Hjemmebane: Nye Høddvoll

Siste møter mot Moss :
2019 (2 div): 4-2 (B) 2-1 (H)
2008 (1 div) 1-5 (B) 2-2 (H)
2006 (1 div) 2-1 (B) 4-1 (H)

Årets første motstander Hødd har vært ett stabilt lag i PostNord-Ligaen siden 2016 da de rykket ned fra OBOS-ligaen. Ny trener før sesongen er Kevin Knappen. Han har bakgrunn fra Elverum, Ham-Kam og J17 landslaget. Det har vært vanskelig å få noe ut av treningskampene til Hødd, men Knappen virker å fortsette sin tankegang om en direkte spillestil.

På overgangsmarkedet har Hødd gjort noen interessante signeringer. I mål er Marco Friis Jørgensen kommet inn. Med solid erfaring fra OBOS-ligaen fra flere klubber blir det interessant å se om han murer igjen. Foran seg får han nysigneringen Ramzi Toure Idrissou fra USA. Han kommer fra collegefotball og kan være en bra erstatter for Daniel Eid som gikk til Sogndal.

På midtbanen har Paul Henri Mousinga Mousaso kommet inn fra portugisisk breddefotball. Et wildcard som kan bli artig å se i denne avdelingen.

Siste signering som vi vier plass til er Melvin Frtihzell. Han kommer Örgryte og kan være en X-faktor i angrepet på dette nivået.

Oppsummering: Hødd er et lag det er vanskelig å tippe. På sitt beste kan de flørte med opprykket igjennom et svært bra toppnivå. Men vi tror veien opp til klubbene med store ressurser blir litt for lang. Kråkevingen tipper: 6 plass.

Verdt og vite
Hødd ble cupmester tilbake i 2012 etter å ha slått Tromsø straffesparkkonkurranse. Det var 1-1 etter 120 minutter, men Hødd tok “Bøtta” hjem etter 5-3 på straffer.
Hjemmebanen til Hødd er kanskje mer kjent som hjemmebanen til det fiktive laget Varg IL fra serien “Heimebane” som gikk på NRK fra 2018 til 2019.
Vi ønsker Hødd lykke til i de andre kampene enn mot Moss og sier: Jævla Aalesund.